Corporate Innovation

ā€˜Samen innoveren met impact voor een betere samenlevingā€™

Om te kunnen concurreren op een wereldwijde markt is de snelheid van innoveren essentieel. Wij geloven dat samenwerkingen met meerdere partijen de sleutel zijn om innovatie te versnellen. Bovendien vragen de uitdagingen van deze tijd om complexe technologische innovaties. Geen enkele industrie, overheid of kennisinstelling kan dergelijke innovaties alleen ontwikkelen of met succes introduceren.

Het Corporate Innovation team biedt toegang tot de TU Delft en het TU Delft Campus ecosysteem. Samen met experts uit onze community ontwikkelen we onderzoeks- en innovatieprojecten op maat die passen bij uw strategische agenda. De omvang van de projecten varieert, kortlopende innovatieprojecten met een looptijd van 3-12 maanden tot intensievere onderzoeksprojecten van 4 tot 5 jaar.

We bieden onze partners daarnaast de mogelijkheid om in contact te komen met jonge tech talenten in op maat samengestelde challenges en projecten. Daarnaast nodigen we onze partners uit om elkaar te ontmoeten, kennis te delen, te leren en co-creƫren tijdens meetings en evenementen.

GeĆÆnteresseerd in een samenwerking? Neem contact met ons op voor meer informatie.

De kern van elke samenwerking zijn de onderzoeks- en innovatieprojecten die we samen vormgeven. Projecten worden gekoppeld aan studenten en wetenschappers van de TU Delft en/of de fieldlabs, incubator of start-up communities.

De duur van projecten varieert, van korte innovatie-uitdagingen van 3-12 maanden tot intensieve onderzoeksprojecten van 5 jaar.

Om voorop te blijven lopen is het aantrekken van toptalent essentieel. Aan de TU Delft studeren meer dan 25.000 gemotiveerde en getalenteerde studenten van over de hele wereld. We betrekken deze talenten middels case-avonden, speciale opdrachten en projecten. Inspireer uw organisatie met frisse inzichten en leer potentiƫle medewerkers vroegtijdig kennen.

Innoveren is inspirerend daarom nodigen we ons partnernetwerk regelmatig uit voor bijeenkomsten en evenementen. Daarnaast bieden we een breed portfolio van Executive Education programmaā€™s om inzicht te geven in de belangrijkste technologische ontwikkelingen en hun impact op uw bedrijf.

De TU Delft Campus rondom de TU Delft is de thuisbasis van YES! Delft, Ć©Ć©n van de toonaangevende tech incubators in Europa, en van verschillende start-up en scale-up communities op specifieke gebieden zoals Robotica en AI, Luchtvaart, Quantum en Biotechnologie.

We bieden u toegang tot de verschillende communities om uw ondernemersgeest nieuw leven in te blazen, nieuwe bedrijfsconcepten te valideren en nieuwe ondernemingen op te bouwen.

X!Delft initiatieven

Een groeiende en vergrijzende bevolking heeft nieuwe antwoorden nodig op mondiale uitdagingen. Van energie, klimaat en mobiliteit tot gezondheid, van voedsel en natuurlijke hulpbronnen tot robotisering en digitalisering. Om ze op te lossen, zijn technologische innovaties nodig die complex, tijdrovend, kapitaalintensief en potentieel disruptief zijn. Vanuit de overtuiging dat we samen meer impact kunnen creƫren, ontwikkelen we X!Delft initiatieven. We nodigen onze partners uit om deel te nemen aan een X!Delft initiatief en samen te werken aan maatschappelijke uitdagingen.

X!LEAD ā€“ Innovation trainee programme

Het aantrekken en behouden van top tech talent dat over grenzen heen kan kijken is Ć©Ć©n van de grootste uitdagingen voor bedrijven en heeft directe gevolgen voor de ontwikkeling van innovaties. Met X!LEAD slaan we een brug tussen het bedrijfsleven en de universiteit. We selecteren technisch toptalent en nemen ze mee in een intensief traineeshipprogramma waarin we ze opleiden tot dĆ© innovatieprofessional van de toekomst. X!LEAD biedt daarmee een springplank voor jong innovatietalent. GeĆÆnteresseerd in een X!LEAD trainee? Neem contact met ons op (Lead.corporate-innovation@tudelft.nl)

Contact
Bent u geĆÆnteresseerd in een samenwerking of wilt u meer informatie ontvangen neem contact met ons op via corporate-innovation@tudelft.nl.