Wil jij je aansluiten bij een next-level innovatie ecosysteem waar radicale en complexe innovaties vormgegeven worden? Wij zijn altijd op zoek naar partners die impact willen realiseren om ons ecosysteem te versterken. TU Delft Campus biedt diverse mogelijkheden om je bedrijf te vestigen.

Het ecosysteem van de TU Delft Campus sluit aan op de behoeften van innovatieve bedrijven met toptalent, een sterke start-up community, fieldlabs, onderzoeksfaciliteiten en een breed scala aan onderzoeksgebieden. We bieden je direct toegang tot het TU Delft Campus netwerk van gelijkgestemde academici, studenten, startups, mede-ondernemers, investeerders en bedrijven. De TU Delft Campus helpt je je innovatiekracht te versterken, wij bieden:

  • Een levendige en inspirerende campus met een interactieve community.
  • Snelle toegang tot samenwerkingen op het gebied van onderzoek en innovatie, daar waar wetenschap en samenleving samenkomen.
  • Snelle toegang tot talent: studenten met ambitie, gevoel voor ondernemerschap en een passie voor het creëren van maatschappelijke impact.
  • Ruimte voor kantoorvoorzieningen op maat, toegang tot gedeelde faciliteiten en dichtbij zowel Rotterdam als Den Haag.

We nodigen bedrijven met dezelfde ambitie uit om ons ecosysteem te versterken en samen te werken aan oplossingen voor maatschappelijke uitdagingen.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden van het TU Delft Campus neem contact op met:

Anne-Lize Hoftijzer