Prijswinnaars

17 resultaten

08 januari 2020

Projecten IO-alumnus en PhD-kandidaat winnen prijzen in verlichting

Lighting Design Awards (LIT) en [d]arc awards voor projecten van IO-alumnus Wim aan de Stegge and PhD-kandidaat Cehao Yu.

11 december 2019

IO-afstudeerder Mücahit Aydin wint Human Factors NL Scriptieprijs 2019

Op het Human Factors NL jaarcongres begin december heeft IO-afstudeerder Mücahit Aydin de Scriptieprijs 2019 in ontvangst genomen. Hij studeerde af op het monitoren van vitale levenstekens via het oor met zijn 'Continuous and non-invasive monitoring of vital signs'-scriptie. Daarvoor deed hij onderzoek bij het Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.

30 oktober 2019

Onze Taal @ DRONGO-prijs voor ‘Healthy storytelling’

Zaterdag 26 oktober heeft een prototype van het Bal & Spriet Spel de eerste prijs gewonnen op het DRONGO talenfestival.

19 september 2019

Volledig IO-podium bij Nederlandse James Dyson Award voor IO-alumnus en -studenten

Olivier de Gruijter, alumnus van de faculteit IO, heeft op donderdag 19 september met zijn project ‘JERRY Can Water Filter for safe drinking water’ de Nederlandse James Dyson Award gewonnen. JERRY is een compact waterfilter dat kan worden bevestigd aan een gestandaardiseerde jerrycan voor schoon drinkwater. Twee andere IO-projecten zijn runner-up geworden.

26 juni 2019

The shape of things to come

IO-onderzoekers kregen de Best Paper Award (tweede plaats) tijdens het Symposium on Solid and Physical Modeling (SPM), onderdeel van de International Geometry Summit 2019. De bekroonde paper is van de co-auteurs PhD-kandidaat Tim Kuipers (Ultimaker) en zijn supervisors Jun Wu en Charlie Wang (promotor).

IO-student BestGraduate 2019

Student Marco van der Woude, die bij de faculteit IO (TU Delft) de master Strategic Product Design volgt, is winnaar geworden van BestGraduates, dat samenwerkt met de top van de werkgevers in Nederland. Hij ontving hiervoor de prijs van € 10.000 en een eervolle vermelding en aandacht van het Nederlandse bedrijfsleven. Lees het artikel.

Best Dissertation Award 2018 voor Anne Kranzbühler

Woensdag 19 juni ontving universitair docent Anne Kranzbühler van de faculteit IO (TU Delft) de Best Dissertation Award 2018 van SERVSIG (Service Special Interest Group van de American Marketing Association). Zij heeft hiermee een prijs gewonnen van $ 1000.

13 juni 2019

IO-studenten op tweede plaats bij Core77 Design Awards 2019

De stille patiëntenmonitor Ultimo, ontwikkeld door studenten van het Critical Alarms Lab op de faculteit Industrieel Ontwerpen, is tweede geworden in de categorie ‘health and wellbeing’ tijdens de Core77 Design Awards 2019.

12 juni 2019

Ludo Hille Ris Lambers wint publieksprijs TU Delft Ideation Pitch

Op dinsdag 11 juni gaf IO-student Ludo Hille Ris Lambers met succes een pitch over zijn afstudeerproject, gericht op een 3D-printer voor ziekenhuizen in Afrika. Hij gaf de pitch met de andere finalisten op BNR Nieuwsradio voor de Ideation Pitch op YES!Delft. Ludo won de publieksprijs ter waarde van € 1.500. Je kunt hier naar zijn pitch luisteren.

27 maart 2019

IO-student runner up Gouden RAI Wiel Studentenprijs

Stel je voor dat een jury zo onder de indruk is van jouw project, dat ze een prijs in het leven roepen zodat ze die aan je kunnen geven. Tijdens het jaarlijkse RAI Mobiliteitsdiner in Den Haag op 25 maart werd naast de uitreiking van het Gouden RAI Wiel voor het eerst ook een studentenprijs uitgereikt. IO-student Harm Cnossen kreeg de tweede plaats toegekend voor zijn afstudeerproject ‘MIND, exclusivity through conduct’.