Prijswinnaars

73 resultaten
31 mei 2017

PhD-kandidaat Jan Konietzko wint beste paper award

PhD-kandidaat Jan Konietzko van de faculteit IO heeft op de Spring Servitization Conference 2017 in Luzern (Zwitserland) een award gewonnen voor ‘the best paper bridging theory and practice’. Het artikel heeft de titel ‘Ecosystem servitization – Looking at nature as a service business’.

30 mei 2017

Eight VIDI grants for TU Delft

NWO has awarded 8 experienced researchers from TU Delft with a VIDI grant worth 800,000 euros. The grant enables them to develop their own innovative line of research and set up their own research group.

10 mei 2017

Slaaprobot Somnox wint publieksprijs Philips Innovation Award 2017

De start-up Somnox won maandag 8 mei de publieksprijs van de Philips Innovation Award 2017. Somnox is een ademende knuffelrobot tegen slaapproblemen. De start-up is opgericht door vier studenten van de TU Delft, onder wie IO-student Julian Jagtenberg.

08 maart 2017

PhD-kandidaat IO wint een Schmidt MacArthur Fellowship 2017

PhD-kandidaat Deborah Sumter en haar mentor prof. Ruud Balkenende van de faculteit IO hebben een plaats gekregen voor het Schmidt MacArthur Fellowship. Dit is een eenjarig internationaal programma over circulaire economie, bestemd voor postdoctoraalstudenten op het gebied van ontwerp, techniek en bedrijfskunde.

02 februari 2017

IO-studenten presenteren aan gerenommeerde bedrijven

Donderdag 26 januari hebben studenten van het ‘Design Strategy Project’, een SPD-mastervak, de hoofdkantoren van drie grote bedrijven overgenomen: Adidas in Herzogenaurach en Ford in Keulen (beiden Duitsland) en KLM in Amstelveen. De studententeams gaven hun eindpresentaties van het project.

22 december 2016

TU Delft-alumni winnen ISEA student project competition 2016

Op vrijdag 16 december vond de prijsuitreiking plaats van de ISEA student project competition 2016. Marco Reijne en Biem Wibbens, alumni van de TU Delft, wonnen de eerste en tweede prijs. De wedstrijd was bedoeld voor studenten die een individueel project op het gebied van sport-engineering hebben gedaan.

24 november 2016

Award voor 3D-geprinte fiets bij Purmundus Challenge

Tijdens het Formnext-congres in Frankfurt werden de prijzen uitgereikt voor de Purmundus Challenge (internationale ontwerpwedstrijd voor 3D-printen). Anne Bekker van de faculteit Industrieel Ontwerpen ontving de derde prijs met de 3D-geprinte fiets.

17 november 2016

Alumna Eleonora Caprari finaleplaats Zimmer Biomet Connected Health Innovation Award

Met haar afstudeerproject van afgelopen zomer, een studie naar de verbetering van het samenwerken op de orthopedische afdeling van een ziekenhuis, behaalde Eleonora Caprari een finaleplaats bij de Zimmer Biomet Connected Health Innovation Award.

27 oktober 2016

Oud-student SPD genomineerd voor VEDIS Retail Scriptieprijs 2016

Imke van der Linden is genomineerd met haar SPD-afstudeerproject ‘The introduction of a female fashion line: A strategic approach' voor de VEDIS Retail award. De winnaar wordt op 3 november bekendgemaakt tijdens het congres Retailpoort van Detailhandel Nederland.

14 september 2016

Top 10 hacks door IO-studenten tijdens medische hackathon Uganda