Prijswinnaars

15 resultaten

29 januari 2020

VEDIS Retail Scriptieprijs voor IO-alumna

Maud van de Mosselaar, die in 2019 afstudeerde heeft op 21 januari de VEDIS Retail Scriptieprijs gewonnen. Maud heeft deze prijs gewonnen voor haar proefschrift ‘Changing Mindsets - Museum as an Inspiration for Fashion Retailers to adopt a purpose-driven mindset’. Ze wint hiermee een prijs van € 3000.

29 januari 2020

ISSMO/Springer-prijs voor Weiming Wang

IO-onderzoeker dr. Weiming Wang heeft de ISSMO/Springer Prize toegekend gekregen; de meest prestigieuze prijs voor een jonge onderzoeker van de International Society for Structural and Multidisciplinary Optimization (ISSMO).

08 januari 2020

Projecten IO-alumnus en PhD-kandidaat winnen prijzen in verlichting

Lighting Design Awards (LIT) en [d]arc awards voor projecten van IO-alumnus Wim aan de Stegge and PhD-kandidaat Cehao Yu.

11 december 2019

IO-afstudeerder Mücahit Aydin wint Human Factors NL Scriptieprijs 2019

Op het Human Factors NL jaarcongres begin december heeft IO-afstudeerder Mücahit Aydin de Scriptieprijs 2019 in ontvangst genomen. Hij studeerde af op het monitoren van vitale levenstekens via het oor met zijn 'Continuous and non-invasive monitoring of vital signs'-scriptie. Daarvoor deed hij onderzoek bij het Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.

27 november 2019

Twee NWO KIEM-onderzoeksubsidies voor Industrieel Ontwerpen

Onderzoekers van de faculteit Industrieel Ontwerpen (TU Delft) hebben onlangs twee KIEM-onderzoekssubsidies binnengehaald.

30 oktober 2019

Onze Taal @ DRONGO-prijs voor ‘Healthy storytelling’

Zaterdag 26 oktober heeft een prototype van het Bal & Spriet Spel de eerste prijs gewonnen op het DRONGO talenfestival.

19 september 2019

Volledig IO-podium bij Nederlandse James Dyson Award voor IO-alumnus en -studenten

Olivier de Gruijter, alumnus van de faculteit IO, heeft op donderdag 19 september met zijn project ‘JERRY Can Water Filter for safe drinking water’ de Nederlandse James Dyson Award gewonnen. JERRY is een compact waterfilter dat kan worden bevestigd aan een gestandaardiseerde jerrycan voor schoon drinkwater. Twee andere IO-projecten zijn runner-up geworden.

26 juni 2019

The shape of things to come

IO-onderzoekers kregen de Best Paper Award (tweede plaats) tijdens het Symposium on Solid and Physical Modeling (SPM), onderdeel van de International Geometry Summit 2019. De bekroonde paper is van de co-auteurs PhD-kandidaat Tim Kuipers (Ultimaker) en zijn supervisors Jun Wu en Charlie Wang (promotor).

IO-student BestGraduate 2019

Student Marco van der Woude, die bij de faculteit IO (TU Delft) de master Strategic Product Design volgt, is winnaar geworden van BestGraduates, dat samenwerkt met de top van de werkgevers in Nederland. Hij ontving hiervoor de prijs van € 10.000 en een eervolle vermelding en aandacht van het Nederlandse bedrijfsleven. Lees het artikel.

Best Dissertation Award 2018 voor Anne Kranzbühler

Woensdag 19 juni ontving universitair docent Anne Kranzbühler van de faculteit IO (TU Delft) de Best Dissertation Award 2018 van SERVSIG (Service Special Interest Group van de American Marketing Association). Zij heeft hiermee een prijs gewonnen van $ 1000.