Prijswinnaars

18 resultaten

24 juni 2020

Notable honor Core77 Design Awards for Mailin Lemke

As part of a team from the Victoria University of Wellington in New Zealand, IDE’s Mailin Lemke has received a Notable honor in the Strategy & Research category in the 2020 Core77 Design Awards programme. The team won the award for their development of a head-only-MRI system.

27 mei 2020

Winnaars van de Gouden, Zilveren en Bronzen Marker 2020

Elk jaar selecteren de docenten van Design Sketching and Visualisation van IO het beste werk van studenten uit het vak Design Visualisation, die op de longlist van de beste posters komen. Hiervan zijn er drie als allerbest geselecteerd. Dit jaar zijn studenten Lisa Laverman, Lars Timmerman en Silke Snijder geselecteerd voor de Gouden, Zilveren en Bronzen Marker 2020.

14 mei 2020

Drie IO-projecten winnen iF Design Talent Award 2020

IO-projecten Foxpat, Excelscope 2.0 en The Schistoscope hebben een iF Design Talent Award gewonnen. Deze award is een van de belangrijkste ontwerpprijzen voor studenten van over de hele wereld. Er waren dit jaar ongeveer 10.000 inzendingen en er zijn er 112 winnaars gekozen. Foxpat is, als een van de zeven ontwerpen, zelfs geselecteerd als 'Best of the Year'. iF biedt een platform voor getalenteerde jonge ontwerpers en hun toekomstgerichte concepten.

29 januari 2020

VEDIS Retail Scriptieprijs voor IO-alumna

Maud van de Mosselaar, die in 2019 afstudeerde heeft op 21 januari de VEDIS Retail Scriptieprijs gewonnen. Maud heeft deze prijs gewonnen voor haar proefschrift ‘Changing Mindsets - Museum as an Inspiration for Fashion Retailers to adopt a purpose-driven mindset’. Ze wint hiermee een prijs van € 3000.

29 januari 2020

ISSMO/Springer-prijs voor Weiming Wang

IO-onderzoeker dr. Weiming Wang heeft de ISSMO/Springer Prize toegekend gekregen; de meest prestigieuze prijs voor een jonge onderzoeker van de International Society for Structural and Multidisciplinary Optimization (ISSMO).

08 januari 2020

Projecten IO-alumnus en PhD-kandidaat winnen prijzen in verlichting

Lighting Design Awards (LIT) en [d]arc awards voor projecten van IO-alumnus Wim aan de Stegge and PhD-kandidaat Cehao Yu.

11 december 2019

IO-afstudeerder Mücahit Aydin wint Human Factors NL Scriptieprijs 2019

Op het Human Factors NL jaarcongres begin december heeft IO-afstudeerder Mücahit Aydin de Scriptieprijs 2019 in ontvangst genomen. Hij studeerde af op het monitoren van vitale levenstekens via het oor met zijn 'Continuous and non-invasive monitoring of vital signs'-scriptie. Daarvoor deed hij onderzoek bij het Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.

27 november 2019

Twee NWO KIEM-onderzoeksubsidies voor Industrieel Ontwerpen

Onderzoekers van de faculteit Industrieel Ontwerpen (TU Delft) hebben onlangs twee KIEM-onderzoekssubsidies binnengehaald.

30 oktober 2019

Onze Taal @ DRONGO-prijs voor ‘Healthy storytelling’

Zaterdag 26 oktober heeft een prototype van het Bal & Spriet Spel de eerste prijs gewonnen op het DRONGO talenfestival.

19 september 2019

Volledig IO-podium bij Nederlandse James Dyson Award voor IO-alumnus en -studenten

Olivier de Gruijter, alumnus van de faculteit IO, heeft op donderdag 19 september met zijn project ‘JERRY Can Water Filter for safe drinking water’ de Nederlandse James Dyson Award gewonnen. JERRY is een compact waterfilter dat kan worden bevestigd aan een gestandaardiseerde jerrycan voor schoon drinkwater. Twee andere IO-projecten zijn runner-up geworden.