Prijswinnaars

22 resultaten

26 juni 2019

The shape of things to come

IO-onderzoekers kregen de Best Paper Award (tweede plaats) tijdens het Symposium on Solid and Physical Modeling (SPM), onderdeel van de International Geometry Summit 2019. De bekroonde paper is van de co-auteurs PhD-kandidaat Tim Kuipers (Ultimaker) en zijn supervisors Jun Wu en Charlie Wang (promotor).

IO-student BestGraduate 2019

Student Marco van der Woude, die bij de faculteit IO (TU Delft) de master Strategic Product Design volgt, is winnaar geworden van BestGraduates, dat samenwerkt met de top van de werkgevers in Nederland. Hij ontving hiervoor de prijs van € 10.000 en een eervolle vermelding en aandacht van het Nederlandse bedrijfsleven. Lees het artikel.

Best Dissertation Award 2018 voor Anne Kranzbühler

Woensdag 19 juni ontving universitair docent Anne Kranzbühler van de faculteit IO (TU Delft) de Best Dissertation Award 2018 van SERVSIG (Service Special Interest Group van de American Marketing Association). Zij heeft hiermee een prijs gewonnen van $ 1000.

13 juni 2019

IO-studenten op tweede plaats bij Core77 Design Awards 2019

De stille patiëntenmonitor Ultimo, ontwikkeld door studenten van het Critical Alarms Lab op de faculteit Industrieel Ontwerpen, is tweede geworden in de categorie ‘health and wellbeing’ tijdens de Core77 Design Awards 2019.

12 juni 2019

Ludo Hille Ris Lambers wint publieksprijs TU Delft Ideation Pitch

Op dinsdag 11 juni gaf IO-student Ludo Hille Ris Lambers met succes een pitch over zijn afstudeerproject, gericht op een 3D-printer voor ziekenhuizen in Afrika. Hij gaf de pitch met de andere finalisten op BNR Nieuwsradio voor de Ideation Pitch op YES!Delft. Ludo won de publieksprijs ter waarde van € 1.500. Je kunt hier naar zijn pitch luisteren.

27 maart 2019

IO-student runner up Gouden RAI Wiel Studentenprijs

Stel je voor dat een jury zo onder de indruk is van jouw project, dat ze een prijs in het leven roepen zodat ze die aan je kunnen geven. Tijdens het jaarlijkse RAI Mobiliteitsdiner in Den Haag op 25 maart werd naast de uitreiking van het Gouden RAI Wiel voor het eerst ook een studentenprijs uitgereikt. IO-student Harm Cnossen kreeg de tweede plaats toegekend voor zijn afstudeerproject ‘MIND, exclusivity through conduct’.

14 november 2018

NGI Award 2019 voor het Resourceful Ageing-project

‘The design of Connected Resources’, onderdeel van het ‘Resourceful Ageing project’ heeft de NGI Award 2019 toegekend gekregen vanwege de ‘uitstekende bijdrage aan een beter digitaal leven’ in de categorie Research and Education.

14 november 2018

Service roadmaps ontworpen voor Ultimaker; awards uitgereikt

De SPD-masterstudenten Lynn Reichenfeld, Allison Sparks, Yan Liu, Fon Panyapatiphan en Chenjing Liu hebben de eerste prijs gewonnen tijdens de eindpresentaties van het vak Design Roadmapping voor Ultimaker. Zij ontwierpen inhoudelijk de beste roadmap.

07 november 2018

Smart Medical Optics wint EIT Health Validation Lab bij YES!Delft

Na hun winst van de Nederlandse versie van de James Dyson Award en hun publicatie in Plos One, heeft het Smart Medical Optics-team met hun Excelscope 2.0 nu de winst behaald bij het European Institute of Innovation & Technology (EIT) Health Validation Lab, georganiseerd door ondernemersbroedplaats YES!Delft.

06 september 2018

IO-studenten winnen James Dyson Award met diagnose-apparaat malaria

Studenten van de faculteit Industrieel Ontwerpen hebben de Excelscope 2.0 ontwikkeld; een smartphone-aangedreven product dat malaria kan diagnosticeren zonder het gebruik van dure microscopen en medisch professionals. Dit verlicht de werkdruk in ontwikkelingslanden, terwijl het de nauwkeurigheid verhoogt en de kosten van diagnose verlaagt.