Turn The Page

Turn The Page is het magazine van Studievereniging i.d, in samenwerking met de afdeling Communication van de faculteit Industrieel Ontwerpen. Het magazine beschrijft in korte artikelen het vakgebied industrieel ontwerpen, de faculteit en de studievereniging. De TTP heeft een oplage van 6.900 stuks en wordt verstuurd naar alle leden van Studievereniging i.d, Turn The Page leden, alumni en medewerkers van Industrieel Ontwerpen. Onderstaand vindt u geselecteerde artikelen uit de laatste acht nummers. Wilt u meer lezen, bezoek dan deze pagina, of neem een abonnement op het magazine.

Abonnee worden?

Wilt u op de hoogte blijven van wat er speelt bij de faculteit Industrieel Ontwerpen, meer te weten komen van het vakgebied? Word dan abonnee voor €10,- per jaar, en ontvang de Turn The Page vier keer per jaar.