Studievereniging i.d

Studievereniging i.d is de studievereniging voor studenten van de Faculteit Industrieel Ontwerpen. Studievereniging i.d behartigt de belangen van de student Industrieel Ontwerpen en biedt de studenten daartoe allerlei services en activiteiten aan. Daarnaast heeft de studievereniging verschillende commissies die regelmatig met de faculteit meepraten over beslissingen die de student aangaan. Bij i.d-onderwijs kunnen IO-studenten terecht met al hun vragen en opmerkingen over het onderwijs op IO en in i.d-Kafee kunnen studenten en medewerkers elke woensdag lekker een biertje drinken. Maar dat is natuurlijk lang niet alles!

Studievereniging i.d organiseert een breed scala aan activiteiten, waaronder studiegerelateerde activiteiten en evenementen om je medestudenten beter te leren kennen. Voor enkele van deze activiteiten zijn zelfs studiepunten te verdienen. Studenten kunnen veel praktijkervaring opdoen door bij Studievereniging i.d zelf dingen te organiseren. Het is niet alleen leerzaam om zulke activiteiten zelf op poten te zetten, maar vooral ook heel erg leuk!

Lidmaatschap

De kosten voor het lidmaatschap zijn slechts euro 9,50 per jaar en dat is het meer dan waard. Leden kunnen interessante abonnementen met korting kopen, krijgen korting op de activiteiten van Studievereniging i.d, krijgen ieder jaar een gratis jaarboek en ontvangen vier maal per jaar het Turn The Page magazine.

Masterdisputen

Studievereniging i.d heeft sinds 2015 drie masterdisputen, één voor elke masterrichting. Anders dan Studievereniging i.d doe zij specifieke activiteiten voor je masterrichting. 

Studievereniging i.d

Strategic Product Design

Studio 360

Design for Interaction

infuse

Integrated Product Design

Futury