IO Alumnivereniging

IO Alumni is in 2006 heropgericht en heeft als doel het samenbrengen van alle afgestudeerde Industrieel Ontwerpers. Elk jaar worden er verschillende activiteiten zoals informele borrels georganiseerd en alle IO Alumni krijgen sinds 2011 de Turn The Page gratis thuisgestuurd. Hierin staat onder andere artikelen van alumni, welke ook te vinden zijn onder "Verhalen van alumni". Daarnaast onderhoudt de IO Alumnivereniging de LinkedIn groep waar zijzelf en andere leden nieuwtjes plaatsen en in contact met elkaar kunnen komen.

Contact

De communicatie van de IO-alumnivereniging wordt verzorgd door Maureen Sanchez de Bouvé; zij is bereikbaar via alumni-io@tudelft.nl

Lid worden

Je kunt eenvoudig lid worden van de IO Alumnivereniging door je aan te melden voor onze LinkedIn groep. Om lid te worden moet je je bachelor- en/of masterdiploma Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft behaald hebben.

  • Klik hier om je aan te melden bij de LinkedIn groep

TU Delft Alumnivereniging

Voor alle TU Delft alumni is er de TU Delft Alumnivereniging. Door middel van een nieuwsbrief kun je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen op de TU Delft. Er worden alumni-activiteiten georganiseerd en je kunt het mede-alumni benaderen via diverse netwerken. Als alumnus/alumna draag je de TU Delft waarschijnlijk ook een warm hart toe. Op de site vind je meer informatie over hoe je de TU Delft kunt steunen.