Samenwerken met de faculteit

Het is voor alumni op verschillende manieren mogelijk om samen te werken met de faculteit Industrieel Ontwerpen. Zo is een samenwerking mogelijk met een onderzoeksproject of studentenproject, is het mogelijk om je in te schrijven voor educatie voor professionals in de vorm van masterclasses en behoort zelfs ondernemen tot de mogelijkheden.

  • Klik hier voor meer informatie

Samenwerken met studievereniging ID

ID is de studievereniging voor studenten van de Faculteit Industrieel Ontwerpen. ID behartigt de belangen van de studenten van Industrieel Ontwerpen en biedt de studenten daartoe allerlei services en activiteiten aan. Zij verzorgen ook het magazine Turn The Page, wat naast alle alumni ook alle i.d-leden ontvangen.

Contact met studenten
Het is mogelijk voor bedrijven om met een aantal van deze services en activiteiten samen te werken. ID biedt verschillende manieren aan om in contact te komen met studenten, bijvoorbeeld in de vorm van workshops, excursies en lezingen. Uiteraard is het ook mogelijk om een artikel in de Turn The Page te plaatsen. Verder is er een jaarlijkse vakbeurs, de Industrieel Ontwerpen Bedrijvenbeurs (IOB) waarbij studenten voor stage, afstudeerprojecten en vacatures gevonden kunnen worden. Speeddates zijn daar ook onderdeel van en worden bovendien vaker in het jaar door ID georganiseerd.  

Cases met studenten
Intensievere samenwerking in de vorm van het oplossen van een case is ook mogelijk. Hierbij komt een groep (master)studenten een dag of zelfs meerdere dagen aan een case werken, wat voor veel frisse ideeën zorgt. Er worden binnenlandse tot internationale activiteiten hiervoor georganiseerd.