Studievereniging ID

ID is de studievereniging voor studenten van de Faculteit Industrieel Ontwerpen. ID behartigt de belangen van de studenten van Industrieel Ontwerpen en biedt de studenten daartoe allerlei services en activiteiten aan. Daarnaast heeft de studievereniging verschillende commissies die regelmatig met de faculteit meepraten over beslissingen die de student aangaan. Bij ID Education kunnen IO-studenten terecht met al hun vragen en opmerkingen over het onderwijs op IO en in ID Kafee kunnen studenten en medewerkers elke woensdag lekker een biertje drinken. Maar dat is natuurlijk lang niet alles!

ID organiseert een breed scala aan activiteiten, waaronder studiegerelateerde activiteiten en evenementen om je medestudenten beter te leren kennen. Voor enkele van deze activiteiten zijn zelfs studiepunten te verdienen. Studenten kunnen veel praktijkervaring opdoen door zelf evenementen te organiseren bij ID. Een evenement van de grond te krijgen is leuk en leerzaam!

Lidmaatschap

De kosten voor het lidmaatschap zijn €9,50 per jaar en dat is het meer dan waard. Leden kunnen interessante abonnementen met korting kopen, krijgen korting op de activiteiten van ID, krijgen ieder jaar een gratis jaarboek en ontvangen vier maal per jaar het Turn The Page magazine.

  • Bezoek de site van ID voor meer informatie

Masterdisputen

ID heeft sinds 2015 drie masterdisputen, één voor elke masterrichting. Anders dan ID doen zij specifieke activiteiten voor de masterrichting. 

Strategic Product Design

Studio 360

Design for Interaction

infuse

Integrated Product Design

Futury