Aansluitende masteropleidingen

Na je bachelor kun je doorstromen naar een van de tweejarige masteropleidingen bij Industrieel Ontwerpen. Je verdiept je kennis en ontwikkelt je ontwerpvaardigheden door rekening te houden met de fysieke, culturele, technologische en maatschappelijke context waarin het product zal worden gebruikt.

Mogelijkheden in je master

Binnen de drie masteropleidingen van Industrieel Ontwerpen is veel ruimte om een eigen draai aan je studie te geven. In elke master moet je 30 studiepunten aan keuzevakken besteden. Daarnaast mag je voor de ontwerpprojecten vaak een eigen klant zoeken of opdracht formuleren. Door deze vrijheid kun je je als ontwerper specialiseren. Dit helpt jou na je studie om makkelijker een baan te vinden in een richting die bij je past. Industrieel Ontwerpen biedt een breed pakket keuzevakken aan, denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen voor de medische wereld of automotive design.

Andere masters

Met een bachelordiploma van de TU Delft kun je verschillende kanten op. Naast het starten van een master binnen je faculteit, kun je er ook voor kiezen om een master bij een andere faculteit of zelfs bij een andere universiteit te volgen. Bekijk op welkemaster.nl wat de mogelijkheden zijn. 

Masters