Eerstejaarsontvangst

De faculteit nodigt eerstejaars studenten van de Bacheloropleiding Industrieel Ontwerpen graag uit voor de opening van hun eerste studiejaar. 

Programma

Het academisch jaar begint op 30 augustus 2021. Je wordt om 8:30 verwacht op de faculteit.
Nadere informatie volgt.

Brief aan eerstejaars bachelor studenten Industrieel Ontwerpen

Alle eerstejaar bachelor studenten Industrieel Ontwerpen ontvangen begin juli een welkomstbrief van de faculteit. Deze brief kan je ook hier vinden.

Studiemateriaal

In de eerste week ontvang je informatie over de boeken en materialen die je in het eerste semester nodig hebt.

Laptop en inloggen

Voor meer informatie over de aanschaf van een laptop verwijzen wij graag naar de website van de TU Delft Laptopproject

Inmiddels heb je een ook brief ontvangen van de TU Delft met informatie over je accountgegevens (NetID en password). Met je NetID kun je toegang krijgen tot de verschillende computerfaciliteiten, email en BrightSpace. Op e-service.tudelft.nl kun je jouw account activeren en je password veranderen.

Heb je problemen met inloggen neem dan de brief met je NetID, je one-time-key (eenmalige inlogcode) en een legitimatiebewijs mee naar het <link studenten faculteiten io-studentenportal organisatie servicepunt>Servicepunt van de faculteit.

Mentoraat

Van je mentor ontvang je onder andere informatie over het mentoraat, groepsindelingen, het onderwijsrooster enz. Ook wordt de studenthandleiding van de bacheloropleiding IO aan je uitgereikt. Tijdens het hele eerste semester van je bachelor opleiding zal je mentor jou helpen om je weg te vinden in de faculteit en in het onderwijsprogramma. Je kunt dus allerlei vragen die bij je opkomen in je nieuwe leven als student IO aan jouw mentor stellen.

Nota bene:
Veel van het onderwijs wordt groepsgewijs gegeven. De groepsindeling voor de mentor- en onderwijsgroepen is gebaseerd op de samenstelling van de groepen van het Eerstejaarsweekend. Het is na de start van het onderwijs niet meer mogelijk om van de groep waarin je bent ingedeeld, over te stappen naar een andere.

Vragen

Mocht je nog vragen hebben over de start van het onderwijs, dan kun je contact opnemen met de onderwijscoördinator.

Handige links

<link studenten> <link studenten> <link studenten> <link studenten>

  • IO Studentenportal: hier vind je alle informatie over onderwijszaken;
  • Academische Jaarkalender: hier vind je een overzicht van de onderwijs-, tentamen en vakantieperioden. Alle belangrijke IO-deadlines zijn in deze kalender opgenomen;
  • Studiegids: hier vind je informatie per vak (login met je NetID);
  • Roosterpagina: hier vind je de onderwijs- en tentamenroosters;
  • Studieadviseurs: hier vind je de contact gegevens van de IO studieadviseurs. Je kunt via het online afsprakensysteem een afspraak met een van hen maken;
  • Studievereniging ID: waar je commissies kunt doen en elke woensdagmiddag terecht kunt voor een drankje.