Selectie IO 2023-2024

De aanmeldperiode voor het studiejaar 2023/2024 is gesloten. Kandidaten die zich hebben aangemeld, hebben de uitslag van de selectieprocedure voor het studiejaar 2023/2024 ontvangen.

Voor de opleiding Industrieel Ontwerpen in 2023-2024 is een numerus fixus ingesteld. Alle 350 beschikbare plaatsen in de opleiding worden voor het studiejaar 2023/2024 toegewezen via een selectieprocedure.

Hieronder kan je de selectieprocedure in het kort vinden. Half december 2022 is hier de handleiding van de selectieprocedure beschikbaar, waarin meer informatie over de opdracht staat beschreven.

Tips om je goed op het selectieproces voor te bereiden:

  • Verdiep je goed in de studie Industrieel Ontwerpen en ga na of het de goede keuze is voor jou. Lees de informatie op onze website, bezoek een open dag, doe mee aan een meeloopdag en chat met een huidige student; bekijk de huidige voorlichtingsmogelijkheden op de website.
  • Lees de toelatingsvoorwaarden goed door zodat je zeker weet dat je de goede vooropleiding hebt en tot de studie zal worden toegelaten.
  • Meld je op tijd aan voor de opleiding. De uiterste deadline voor de aanmelding in Studielink is 15 januari 2023. Let op, je hebt een Digid nodig, aanvraag hiervan kan een paar dagen duren.
  • Lees de selectieprocedure goed door zodat je goed weet wat er wanneer van je gevraagd wordt. 
  • De uiterste deadline voor het aanleveren van de gevraagde onderdelen van de selectieporocedure in het online-systeem is 1 maart 2023 om 12:00 PM.
  • De handleiding is per half december 2022 hier beschikbaar. Lees deze goed door en bereid de online opdrachten alvast voor. Na 15 januari 2023 ontvang je, als je je hebt aangemeld, een uitnodigingsmail met nadere instructies over het online inleveren van de gevraagde onderdelen in ons online-systeem.
  • Wacht niet tot de laatste minuut met het maken en inleveren van de opdrachten. Als je wacht tot de laatste minuut, heb je geen speling meer als dingen fout gaan. 

Meer informatie

Hieronder vind je meer informatie over de selectie:

Heb je alsnog vragen, stel die dan uitsluitend via selectie-io@tudelft.nl.