Selectie IO

De aanmeldperiode voor het studiejaar 2021-2022 is gesloten.

Voor de opleiding Industrieel Ontwerpen is een numerus fixus ingesteld. Alle 350 beschikbare plaatsen in de opleiding worden toegewezen via een selectieprocedure.

Tips om je goed op het selectieproces voor te bereiden:

  • Verdiep je goed in de studie Industrieel Ontwerpen en ga na of het echt de goede keuze is voor jou. Lees de informatie op onze website, bezoek een (online) open dag en chat online met een huidige student; bekijk de huidige voorlichtingsmogelijkheden op de website.
  • Lees de toelatingsvoorwaarden goed door zodat je zeker weet dat je de goede vooropleiding hebt en aan deze studie kan beginnen.
  • Lees de selectieprocedure goed door zodat je goed weet wat er wanneer van je gevraagd wordt. De uiterste deadline voor de aanmelding voor de studie in Studielink is 15 januari 2021. De uiterste deadline voor het aanleveren van de gevraagde onderdelen in het online systeem is 25 februari 2021 om 18:00 uur.
  • De handleiding is hier te vinden. Lees deze goed door en bereid de online opdrachten alvast voor. Na 15 januari 2021 ontvang je, als je je hebt aangemeld, een uitnodigingsmail met nadere instructies over het online inleveren van de gevraagde onderdelen.
  • Wacht niet tot de laatste minuut met het inleveren.  Als je wacht tot de laatste minuut, heb je geen speling meer als dingen fout gaan. Onderdelen die niet op tijd worden ingeleverd, worden niet meegenomen in de selectieprocedure. Lever je op tijd in, dan kan je fouten nog herstellen.

Meer informatie

Op onderstaande plaatsen kan je meer informatie vinden over de opleiding:

Heb je alsnog vragen, stel die dan uitsluitend via selectie-io@tudelft.nl.