Studiekeuze

Om jou te helpen bij het maken van jouw studiekeuze bieden we verschillende voorlichtingsactiviteiten aan. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken! Zo krijg je een goed beeld van de bachelor Industrieel Ontwerpen.

De faculteit Industrieel Ontwerpen

De opleiding Industrieel Ontwerpen heeft een hele faculteit voor zichzelf met alle faciliteiten die je nodig hebt tijdens de opleiding, zoals een uitgebreide werkplaats, projectstudio’s, collegezalen, tekenzalen, een kantine en zelfs de studievereniging met een eigen café. Je hebt colleges en werkt het grootste deel van de tijd in projectgroepen van ongeveer 5 personen. Hierdoor leer je met verschillende studenten samenwerken. Neem via de mogelijkheden hieronder zelf een kijkje.

Rondleiding

In deze video ga je een dag mee met Industrieel Ontwerpen student Roos. Bekijk de faculteit van binnen en kom meer te weten over de studie, de onderwijsvormen en het studentenleven.

Virtuele Tour

Wil je zelf bij de faculteit Industrieel Ontwerpen binnen kijken? Dat kan via deze virtuele tour.

Stel je vragen aan onze studenten via de chat

Heb je vragen aan onze Industrieel Ontwerpen studenten? Chat dan met ze en stel zo al je vragen.

Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het cookies bevat. Wilt u deze content (en anderen) alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van cookies.