Studiekeuze

Op vrijdag 12 maart en zaterdag 13 maart organiseerde de TU Delft de online open dagen voor bacheloropleidingen. Heb je deze gemist? Bekijk dan hieronder de open dagen presentatie van Industrieel Ontwerpen.

Wil je een online meeloopdag bijwonen, in gesprek gaan met onze studenten om al je vragen te stellen of een kijkje nemen in de faculteit Industrieel Ontwerpen? Dat kan via de onderstaande online studiekeuzeactiviteiten gemakkelijk via je mobiel, tablet of laptop. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken!

De faculteit Industrieel Ontwerpen

De opleiding Industrieel Ontwerpen heeft een hele faculteit voor zichzelf met alle faciliteiten die je nodig hebt tijdens de opleiding, zoals een uitgebreide werkplaats, projectstudio’s, collegezalen, tekenzalen, een kantine en zelfs de studievereniging met een eigen café. Je hebt colleges en werkt het grootste deel van de tijd in projectgroepen van ongeveer 5 personen. Hierdoor leer je met verschillende studenten samenwerken. Neem via de mogelijkheden hieronder zelf een kijkje.

Rondleiding

In deze video neemt Thomas je mee met een rondleiding door onze faculteit Industrieel Ontwerpen. Je zit in het blauwe groepje, dus volg de blauwe Senz-paraplu. Veel plezier!

Virtuele Tour

Wil je zelf bij de faculteit Industrieel Ontwerpen binnen kijken? Dat kan via deze virtuele tour.

1 op 1 contact met een student

Heb je vragen aan onze Industrieel Ontwerpen studenten? Chat dan met ze en stel zo al je vragen.

Chat met Thomas

Heyo! Met veel enthousiasme wil ik je graag alles vertellen over studeren bij Industrieel Ontwerpen. Ik heb mijn bachelor afgerond en met een bestuursjaar bij de studievereniging ID heb ik ook veel andere skills geleerd. Ontwerpen voor andere culturen, de mensen, hun verschillen en overeenkomsten, vind ik fascinerend. Inmiddels volg ik de master Design for Interaction, een van de drie masters bij Industrieel Ontwerpen.

Chat met Rins

Hoi! In de afgelopen drie jaar heb ik de Bachelor Industrieel Ontwerpen met succes en plezier afgerond en heb ik stage gelopen waarbij ik goed heb geleerd hoe ik user-based research kan doen en hier een design uit kan halen! Nu ben ik begonnen aan een Master voor deze studie. Heb je vragen of wil je iets weten over de Industrieel Ontwerpen of het studentenleven, laat het dan vooral horen!