Vestigen op TU Delft Science Park is een van de meest vooraanstaande locaties voor onderzoek en ontwikkeling in Europa en de thuisbasis voor kennisintensieve bedrijven en onderzoeksinstituten gelinkt aan het hoogstaand wetenschappelijk onderzoek van de TU Delft.

Ruim 200 nationale en internationale bedrijven zijn gehuisvest op TU Delft Science Park. Van start-ups in incubator YES!Delft tot internationale hoofdkantoren van Applikon Biotechnology, VSL, Exact en 3M. Holland Particle Therapy Centre en RoboValley headquarters geven het Science Park een unieke positie in Nederland. TU Delft Science Park is integraal onderdeel van de Living Campus van de TU Delft waar onderwijs, wetenschap, bedrijfsleven en overheid elkaar vinden. Het is daarmee het beste klimaat voor innovatie door wetenschap.

Meer over de campus visie van de TU Delft is te vinden op de site campusdevelopment.tudelft.nl

De TU Delft beschikt over een uitgebreid aanbod aan onderzoeksfaciliteiten op een centraal gelegen campus. Deze faciliteiten zijn uniek in Nederland en worden dagelijks gebruikt door onderzoekers van de TU Delft en het bedrijfsleven. De faciliteiten variĆ«ren van windtunnels, een chip facility, een high-voltage laboratory en een nuclear reactor, tot serious gaming en product evaluation. Alle faciliteiten en instrumentaria zijn beschikbaar voor de TU Delft, samenwerkende bedrijven en overheden.

Met een van de grootste campussen ter wereld et een totaal oppervlakte van 161 hectare en 40 hectare aan ontwikkelruimte is er zeker een plek voor uw innovatieve onderneming.

TU Delft Science Park onderscheidt zich door de centrale ligging en de uitstekende bereikbaarheid. Het Science Park ligt namelijk direct aan de A13, midden in de Randstad en op slechts enkele minuten afstand van Delft, Den Haag en Rotterdam. De treinstations Delft en Delft Zuid treft u dichtbij en hebben een directe verbinding naar Rotterdam Centraal en Den Haag Centraal.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden van het TU Delft Science park kunt u contact met ons opnemen

Manager Real Estate Development

Anne-Lize Hoftijzer