Welkom bij jouw Library

Net begonnen als student aan de TU Delft? Welkom! We helpen je graag op weg en hebben de belangrijkste vragen en weetjes over de Library voor je op een rijtje gezet.

Wist je dat…

• De Library tentoonstellingen, events, lezingen e.d. organiseert in samenwerking met studenten, verenigingen en faculteiten?
  • De Library een CoffeeStar heeft?
  • Je via het New Media Center de mogelijkheid hebt om een college online te volgen of terug te kijken (Collegerama)?
  • De Library een Servicepunt in de centrale hal heeft waar je ook kantoorartikelen kunt kopen of een netwerkkabel of laptopslot kunt lenen?
  • De Library een Student IT Desk heeft bij het Servicepunt waar je terecht kunt voor al je ICT vragen?
  • Je toegang hebt tot bijna 1 miljoen gedrukte boeken, e-books, journals en dissertaties, en daarnaast 215 databases?

Zo is de Library niet alleen een plek om te studeren, maar ook om elkaar ontmoeten, samen te werken en te ontspannen. We vinden het daarom belangrijk om diverse omgevingen aan te bieden, van stilte plekken voor concentratie tot ontmoetingsplekken voor interactie.

Meer informatie
Bezoek de Library website en struin door de pagina Library voor studenten voor meer informatie over alle faciliteiten voor studenten.
Bekijk ook de video voor nieuwe studenten aan de TU Delft.

Verder nog vragen?
Loop langs bij het Servicepunt in de centrale hal of neem contact met ons op via de klantenservice
Library@tudelft.nl

Volg ons en blijf op de hoogte van nieuws, mededelingen en aankomende evenementen via: