Computers & Wifi

TU Library beschikt over meer dan 1250 studieplekken, waarvan 68 met pc.  De plekken met pc bevinden zich in de Glazen Zaal, als je de Library binnenkomt vind je de Glazen Zaal aan je linkerhand.

Medewerkers/studenten TU Delft

Als medewerker of student van de TU Delft heb je met je NetID toegang tot je eigen bestanden, de bibliotheekcatalogus en de online collectie van TU Delft Library (e-boeken, e-tijdschriften, databases en andere informatie).

Draadloze internetverbinding
Via Eduroam, het draadloosnetwerk van de TU Delft, heb je toegang tot internet.

Verbinding met netwerkkabel
Je kunt met je laptop ook een snellere en meer stabiele verbinding hebben door gebruik te maken van het zogenaamde ‘flexibele netwerk’. In de Library vind je in alle ruimtes aansluitingen voor het flexibele  netwerk (deze zijn gemarkeerd met de term 'Active').

Gebruik maken van het flexibele netwerk is eenvoudig: alleen de eerste keer moet je inloggen, daarna hoef je alleen maar je laptop met het netwerk te verbinden om toegang te krijgen. In de Library kun je een netwerkkabel lenen, als je deze niet hebt meegenomen.

Bezoekers van TU Delft Library

Bezoekers van TU Delft Library kunnen om de collectie in te zien gebruik maken van de search & go pc’s in de boekenwand of de search & go pc bij de balie. Met een zelf meegebrachte laptop of ander mobiel apparaat (zoals een ipad of een mobiele telefoon) kun je als bezoeker van TU Delft Library gebruik maken van TUvisitor, ons WiFi-netwerk in de centrale hal. Om hiervan gebruik te kunnen maken, moet je wel een geldige lenerspas hebben. Toegang tot TUvisitor kun je aanvragen bij de informatiebalie. Onze medewerker maakt dan een account voor je aan, dat gekoppeld wordt aan je lenerspas. Dit houdt in dat je account gelijktijdig verloopt met je lenerspas. Je accountgegevens worden vervolgens per email en/of sms naar je opgestuurd. Houd er rekening mee dat het een onbeveiligde verbinding is: pas op met het versturen van belangrijke data zoals wachtwoorden en gevoelige informatie.