Vanwege het COVID-19/Coronavirus is de VR Zone in de TU Delft Library tot nadere informatie gesloten.

In verband met het COVID-19/Coronavirus is het kantoor van de VR-Zone in de TU Delft Library tot nader order gesloten. Helaas hebben we geen VR laptops meer in bruikleen. Onze medewerkers zijn echter nog wel op afstand aan het werk. De VR Zone services zijn nog steeds beschikbaar! 

Kijk op onze website hoe wij u kunnen ondersteunen.

Laatste nieuws over Collegerama.

Live-support (gratis account vereist)

Gebruik de contact e-mail voor andere vragen of ondersteuning.

We hopen u allen zo snel mogelijk terug te zien om VR in ons kantoor te ervaren!

 

De VR Zone van het New Media Centre – onderdeel van TU Delft Library – is een Virtual Reality lab op de begane grond van de TU Delft Library. De VR Zone heeft toegewijd personeel om studenten, docenten en onderzoekers te helpen bij het gebruiken, bouwen en verkennen van VR/AR. De hulp die wordt geboden is breed, van assistentie bij een aanvraag voor een scriptie of afstudeerproject, tot het verkennen van VR-oplossingen in onderzoeks- of leeromgevingen.

VR Werkstations

De VR Zone is uitgerust met meer dan tien state-of-the-art headsets en werkstations waarop alle benodigde software is geïnstalleerd.

VR Workshops

Op regelmatige basis organiseert de VR Zone workshops en lessen in modellering, animatie en VR/AR-toepassingen voor studenten, docenten en onderzoekers aan de TU Delft. Bekijk de kalender voor aankomende workshops en lessen.

VR Ontwikkeling

De VR Zone helpt bij het verkennen van het gebruik van VR/AR in onderwijs of onderzoek. De VR Zone kan complete oplossingen ontwikkelen of helpen en adviseren bij bestaande of startende projecten.

Contact

Heb je interesse en wil je meer weten over wat de VR Zone kan betekenen voor jou? Loop langs bij de VR Zone of stuur een e-mail naar VR-Zone-lib@tudelft.nl