Aanschafsuggestie

Deze dienst is uitsluitend beschikbaar voor TU Delft studenten en medewerkers!

Ontbreekt er volgens jou nog een boek of tijdschrift in onze collectie? Doe een aanschafsuggestie! Wanneer jouw suggestie binnen de collectie en binnen het budget past, schaffen wij hem graag aan.

Boeken

Wil je een aanschafsuggestie voor een boek doen? Gebruik dan het aanschafsuggestieformulier voor een boek (Topdesk). Spoedig laten we je dan weten of de titel wordt aangeschaft. Uiteraard doen we ons uiterste best om een boek snel te leveren. Wanneer de levertijd onverhoopt wat langer is, dan wordt je hierover geïnformeerd.

Is er een langere levertijd, dan biedt Inter Bibliothecair Leenverkeer hiervoor een oplossing. Het boek wordt dan bij een andere bibliotheek aangevraagd en aan jou uitgeleend.

Tijdschriften en databases

Wil je een aanschafsuggestie voor een tijdschrift of database doen? Gebruik het aanschafsuggestieformulier voor tijdschrift of database (Topdesk). Om te beoordelen of een tijdschrift of database geschikt is voor opname in de collectie, overlegt TU Delft Library met de faculteit. De bibliotheek zorgt hierbij samen met de faculteiten voor een evenwichtige opbouw van de collectie voor TU Delft medewerkers en studenten. Deze procedure neemt, inclusief het in abonnement nemen van het tijdschrift, meer tijd in beslag dan bij het aanschaffen van een boek.

Ben je alleen op zoek naar een specifiek tijdschriftartikel en is het niet aanwezig bij de TU Delft Library? Dan kan TU Delft Library zonder kosten een kopie of een scan leveren uit de collectie van een andere bibliotheek.