4 TU Centre for Research Data

4TU.Centre for Research Data is een duurzaam lange termijn archief voor het opslaan en hergebruik van toegepaste, technisch-wetenschappelijke onderzoeksdata van TU Delft, TU Eindhoven, University of Twente en Wageningen University. 4TU.ResearchData archief is gekwalificeerd met een Data Seal of Approval, voor het opslaan en hergebruik van toegepaste, technisch-wetenschappelijke onderzoeksdata.

Het data archief bevat afgeronde, waardevolle datasets uit technisch-wetenschappelijk onderzoek. Dit kunnen ruwe data zijn, bewerkte data of specifieke data die onderliggend zijn aan een publicatie. 4TU.Research Data biedt plaats aan duizenden datasets. Met behulp van de Data Browser kun je datasets vinden, bekijken, downloaden en hergebruiken.