Coronamaatregelen TU Delft Library

2 april 2020

In het kader van de maatregelen vanwege het coronavirus is de Library tot en met 28 april gesloten voor alle bezoekers. Dit geldt voor de Library en Bibliotheek Bouwkunde. Helaas kunnen studenten in die periode niet bij ons studeren en evenementen gaan niet door. Voor beschikbare services lees verder.

Wel is de Library van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 10.00 – 12.00 uur voor de uitleen en inname van boeken en de uitgifte van readers. 

Buiten deze openingstijden kun je tot en met 28 april gebruik maken van de brievenbus van de Library, rechts van de schuifdeuren bij de ingang, om boeken in te leveren. Ook boeken uit de Bibliotheek Bouwkunde kunnen hier worden ingeleverd. De eerstvolgende werkdag worden de boeken in het lenersbestand terugbezorgd. De brievenbus is 35cm breed en 4cm hoog.

De digitale collectie van de Library is uiteraard gewoon bereikbaar en onze dienstverlening gaat zoveel mogelijk online door. 

Heb je nog vragen? We helpen je graag! Je kunt maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur bellen met (015) 278 5678, stuur anders een mail naar library@tudelft.nl

Laatste updates over de maatregelen van de TU Delft tegen de verspreiding van het coronavirus.

Sluiting Bibliotheek Bouwkunde

27 maart 2020

Vanaf maandag 30 maart is de Bibliotheek Bouwkunde niet meer open voor het terugbrengen of lenen van boeken. 

Het blijft nog steeds mogelijk boeken te lenen van de Bibliotheek Bouwkunde, deze kunnen worden aangevraagd via de catalogus. Ophalen en terugbrengen van boeken van de Bibliotheek Bouwkunde is verplaatst naar de centrale Library.

De centrale Library is open van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 -12:00 uur voor uitleen en inname van boeken en uitgifte van readers. Buiten deze openingstijden kun je boeken inleveren via de brievenbus van de Library, rechts van de schuifdeuren bij de ingang. Ook boeken uit de Bibliotheek Bouwkunde kunnen hier worden ingeleverd. De brievenbus is 35cm breed en 4cm hoog.