Coronamaatregelen TU Delft Library

19 Augustus

Tussen 10.00 – 14.00 uur kan er ook gebruik worden gemaakt van onze print-, scan- en kopieerfaciliteiten.

3 Juli

De TU Delft Library biedt vanaf 8 Juli gefaseerd weer studieplekken aan. Momenteel gaat het om slechts 50 individuele studieplekken, alleen voor studenten van de TU Delft. Reserveren vooraf is verplicht. Maak een account aan en reserveer je studieplek.

Vanaf 8 Juli worden ook de openingstijden voor de uitleen en inname van boeken en de uitgifte van readers verruimd naar 10:00-14:00 uur (ma-vrij).

30 juni

De Library blijft gesloten tot en met 7 juli. Woensdag 8 juli gaat de Library weer gedeeltelijk heropenen, waarbij een beperkt aantal plekken beschikbaar worden gesteld aan studenten om te studeren. Studenten kunnen zich hiervoor aanmelden. Een link hiervoor wordt binnenkort beschikbaar gesteld. Houd de website en onze social media kanalen in de gaten voor meer informatie.

10 juni

De Library blijft gesloten tot en met 3 juli. We werken aan een geleidelijke openstelling. Zodra we hier meer informatie over hebben, maken we dat bekend.

Je kan nog steeds boeken lenen en terugbrengen van maandag-vrijdag tussen 10 en 12 uur. En we blijven natuurlijk online bereikbaar.  

14 mei

De Library is gesloten tot en met 15 juni. Je kan wel boeken lenen en terugbrengen van maandag-vrijdag tussen 10 - 12 uur. En we blijven natuurlijk online bereikbaar! 

Op Hemelvaartsdag 21 en 22 mei, en Pinksteren 1 juni, is het niet mogelijk boeken te komen lenen. 

We verzoeken je vriendelijk om op die dagen geen boeken terug te brengen via de brievenbus van de Library.

2 april 2020

In het kader van de maatregelen vanwege het coronavirus is de Library tot en met 19 mei gesloten voor alle bezoekers. Dit geldt voor de Library en Bibliotheek Bouwkunde. Helaas kunnen studenten in die periode niet bij ons studeren en evenementen gaan niet door. Voor beschikbare services lees verder.

Wel is de Library van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 10.00 – 12.00 uur voor de uitleen en inname van boeken en de uitgifte van readers. 

Buiten deze openingstijden kun je tot en met 19 mei gebruik maken van de brievenbus van de Library, rechts van de schuifdeuren bij de ingang, om boeken in te leveren. Ook boeken uit de Bibliotheek Bouwkunde kunnen hier worden ingeleverd. De eerstvolgende werkdag worden de boeken in het lenersbestand terugbezorgd. De brievenbus is 35cm breed en 4cm hoog.

De digitale collectie van de Library is uiteraard gewoon bereikbaar en onze dienstverlening gaat zoveel mogelijk online door. 

Heb je nog vragen? We helpen je graag! Je kunt maandag t/m vrijdag van 09.00 – 17.00 uur bellen met (015) 278 5678, stuur anders een mail naar library@tudelft.nl

Laatste updates over de maatregelen van de TU Delft tegen de verspreiding van het coronavirus.

Sluiting Bibliotheek Bouwkunde

27 maart 2020

Vanaf maandag 30 maart is de Bibliotheek Bouwkunde niet meer open voor het terugbrengen of lenen van boeken. 

Het blijft nog steeds mogelijk boeken te lenen van de Bibliotheek Bouwkunde, deze kunnen worden aangevraagd via de catalogus. Ophalen en terugbrengen van boeken van de Bibliotheek Bouwkunde is verplaatst naar de centrale Library.

De centrale Library is open van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 -12:00 uur voor uitleen en inname van boeken en uitgifte van readers. Buiten deze openingstijden kun je boeken inleveren via de brievenbus van de Library, rechts van de schuifdeuren bij de ingang. Ook boeken uit de Bibliotheek Bouwkunde kunnen hier worden ingeleverd. De brievenbus is 35cm breed en 4cm hoog.