Library XXL

Succes met je tentamens!
Van 9 augustus tot en met 15 augustus is de Library extra lang open vanwege de tentamens. De openingstijden zijn dan 08.00 – 02.00uur. Ook zijn er in die periode extra studieruimtes beschikbaar in de ‘pionierskamers’ beneden’, zoals de Steve Jobs. Kijk via Mapiq waar deze ruimte zich bevindt (reserveren is niet nodig)

Sssttt
Tijdens de tentamenperiode is de hele Library een stiltezone.

‘Break Basket’
Pauze nodig tijdens het studeren? Gebruik de ‘Break Basket’ en neem een welverdiende pauze van 60 minuten. Hoe het werkt? Plaats je (niet waardevolle) spullen in het mandje en zet de parkeerschijf op je vertrektijd. Na 60 minuten kom je terug en de studieplek is weer voor jou. Kom je later terug, dan kunnen we je plek weggeven aan een andere student. Zo helpen we elkaar om prettig te studeren in de Library.