Library XXL

Succes met je tentamens!
Van 18 oktober tot en met 7 november is de Library extra lang open vanwege de tentamens. De openingstijden zijn dan 08.00 – 02.00uur. Ook zijn er in die periode extra studieruimtes beschikbaar in de ‘pionierskamers’ beneden’, zoals de Steve Jobs. Kijk via Mapiq waar deze ruimte zich bevindt (reserveren is niet nodig)

Sssttt
Tijdens de tentamenperiode is de hele Library een stiltezone en daarmee ook de centrale hal.

‘Break Basket’
Pauze nodig tijdens het studeren? Gebruik de ‘Break Basket’ en neem een welverdiende pauze van 60 minuten. Hoe het werkt? Plaats je (niet waardevolle) spullen in het mandje en zet de parkeerschijf op je vertrektijd. Na 60 minuten kom je terug en de studieplek is weer voor jou. Kom je later terug, dan kunnen we je plek weggeven aan een andere student. Zo helpen we elkaar om prettig te studeren in de Library.

Laptopsloten beschikbaar
Bij de balie zijn verschillende studiebenodigdheden te leen en te koop, waaronder laptopsloten. Let ook tijdens de tentamenperiode goed op je spullen en laat waardevolle spullen niet onbeheerd achter.