Nieuwe manier om artikelen en boeken aan te aanvragen

TU Delft Library heeft een nieuw systeem geïntroduceerd dat het aanvragen van artikelen, hoofdstukken en boeken uit andere bibliotheken vergemakkelijkt.

Wat verandert er?
Ben je op zoek naar een item dat niet beschikbaar is in de TU Delft Library collectie? Dan kun je het item direct aanvragen via de “Request item” knop. Aangevraagde boeken haal je af bij de Library en digitale items ontvang je in je mailbox.

De kosten voor deze service zijn ook gewijzigd. De kosten betaal je als student bij levering van de boeken, hoofdstukken en/of artikelen. Voor medewerkers van de universiteit is de service gratis.

Meer weten?
Bezoek onze Lenen bij andere bibliotheken en Kopie of scan bestellen pagina voor de nieuwe tarieven en gebruikershandleiding.

Vragen?
Neem contact ons op met via 015-27 85678 of mail ons via library@tudelft.