De VR Zone van het New Media Centre – onderdeel van TU Delft Library – is een Virtual Reality lab op de begane grond van de TU Delft Library. De VR Zone heeft toegewijd personeel om studenten, docenten en onderzoekers te helpen bij het gebruiken, bouwen en verkennen van VR/AR. De hulp die wordt geboden is breed, van assistentie bij een aanvraag voor een scriptie of afstudeerproject, tot het verkennen van VR-oplossingen in onderzoeks- of leeromgevingen.

VR Werkstations

De VR Zone is uitgerust met meer dan tien state-of-the-art headsets en werkstations waarop alle benodigde software is geïnstalleerd.

VR Workshops

Op regelmatige basis organiseert de VR Zone workshops en lessen in modellering, animatie en VR/AR-toepassingen voor studenten, docenten en onderzoekers aan de TU Delft. Bekijk de kalender voor aankomende workshops en lessen.

VR Ontwikkeling

De VR Zone helpt bij het verkennen van het gebruik van VR/AR in onderwijs of onderzoek. De VR Zone kan complete oplossingen ontwikkelen of helpen en adviseren bij bestaande of startende projecten.

Contact

Heb je interesse en wil je meer weten over wat de VR Zone kan betekenen voor jou? Loop langs bij de VR Zone of stuur een e-mail naar VR-Zone-lib@tudelft.nl