TU Delft open access deals met uitgevers

Met onderstaande belangrijke uitgevers heeft TU Delft Library afspraken gemaakt over open access publiceren zonder kosten of met korting voor de corresponderende auteur. Tevens zijn de voor TU Delft relevante landelijke deals met uitgevers opgenomen.

Alle deals zijn opgenomen in het ESAC Transformative Agreement Registry, deze index omvat de transformatieve overeenkomsten van universiteiten wereldwijd. Deze deals komen tot stand op basis van de volgende criteria: kosten, inhoudelijke match met de TU Delft en overwegingen met betrekking tot landelijke samenwerkingsverbanden. We zijn continu in onderhandeling met verschillende uitgevers wereldwijd om de meest voordelige licenties voor TU Delft wetenschappers af te sluiten. Mocht je vragen hebben over specifieke titels/uitgeverijen die niet in deze lijst staan, neem dan contact op via library@tudelft.nl.

De volledige APC kosten van artikelen worden betaald door de TU Delft Library.

Het publiceren in APS-titels “Physical Review C, Physical Review D en Physical Review Letters kan zonder kosten voor TU Delft auteurs.

De APC kosten worden voor TU Delft auteurs voldaan met een lidmaatschap.

De volledige APC kosten worden betaald door TU Delft Library.

De volledige APC kosten van deze 24 IEEE open access journals worden betaald door TU Delft Library.

De volledige APC kosten van 42 journals van “IOP Publishing” worden betaald door TU Delft Library.

De volledige APC kosten van 11 journals van IOS Press worden betaald door TU Delft Library.

De volledige APC kosten worden betaald door TU Delft Library.

De volledige APC kosten van artikelen in de journals van de Microbiology Society worden betaald door de TU Delft Library.

De volledige APC kosten worden betaald door TU Delft Library.

De volledige APC kosten van open access journals “Royal Society Open Science” and “Open Biology”worden betaald, publiceren in andere tijdschriften tegen 10% korting.

De volledige APC kosten worden betaald door TU Delft Library.

De volledige APC kosten van Trans Tech Publications Ltd.(Scientific.Net) artikelen worden betaald door de TU Delft Library (2021-2024).

Publiceren in SciPost kan zonder kosten voor auteurs van Delft University of Technology

De volledige APC kosten voor artikelen worden betaald door de TU Delft Library (1 juli 2021- 31 december 2022).

Met onderstaande belangrijke uitgevers zijn voor TU Delft relevante landelijke deals afgesloten:

Alle nieuwe artikelen in 57 tijdschriften kunnen zonder kosten worden gepubliceerd.

Gegevens & voorwaarden en meer info

De eerste 50 artikelen worden zonder kosten open access gepubliceerd. Voor de volgende geldt een korting.

Gegevens & voorwaarden en meer info

Zonder kosten publiceren. Deze deal geldt voor zowel hybride als volledige open access tijdschriften.

Gegevens & voorwaarden en meer info

Deal 2020-2024, zonder kosten publiceren. Deze overeenkomst geldt voor zowel de hybride als open access tijdschriften

Gegevens & voorwaarden en meer info

Deal 2021-2023. Met een voucher kan kosteloos open access worden gepubliceerd in een selectie tijdschriften.

De selectie betreft deze tijdschriften.

Gegevens & voorwaarden en meer info

Zonder kosten publiceren in ruim 900 tijdschriften.

Gegevens & voorwaarden en meer info

Zonder kosten publiceren in ca. 1.850 tijdschriften.

Gegevens & voorwaarden en meer info

Zonder kosten publiceren in 2.300 hybride tijdschriften, met een CC-licentie naar keuze.

Gegevens & voorwaarden en meer info

Zonder kosten publiceren in 1.400 hybride tijdschriften.