Seminar: Are you ready to publish

Het seminar ‘Are you ready to publish?’ wordt jaarlijks georganiseerd en gaat over alles wat er bij het publicatie proces komt kijken en over publiceren met impact. Het laatste seminar: Are you ready to publish reproducible research ?  is op 16 mei gehouden. 

Voor wie?

Dit middag seminar is een goede gelegenheid voor startende  auteurs,  promovendi,  postdoc onderzoekers en docenten.

Wat te verwachten?

Bij het publiceren van een artikel zijn veel keuzes te maken, zoals in welk tijdschrift te publiceren, omgaan met reviewers, editors en uitgevers.  En hoe zit het met Open Access?  Je wilt voldoen aan de eisen van de TU Delft  met betrekking tot Open Access publiceren,  maar  tegelijkertijd  wil je weten of dit jouw academische impact kan beïnvloeden.

Dit seminar leidt je door de complexe stappen van  wetenschappelijk  publiceren. Aspecten van impact, Open Access en Open Science komen ook aan de orde.  Tijdens het seminar komen experts op het gebied van wetenschappelijke impact aan het woord die zowel de voordelen en uitdagingen van Open Access onderstrepen. Ook zijn er vertegenwoordigers van de uitgeverswereld aanwezig die hun perspectief presenteren.  Dit alles in een levendige ambiance en met de mogelijkheid tot  informele discussies met collega-onderzoekers.

Wil je een email ontvangen zodra de datum van de volgende editie bekend is? Stuur dan een e-mail naar library@tudelft.nl.