Renovatie van de Library van start     

Op maandag 11 november start de renovatie van de Library. In ruim zes weken tijd worden alle zalen, de huiskamer,  de repro en de meeste projectruimten gerenoveerd. Zo gaat de Library verfrist en verbeterd het nieuwe jaar in. Wat kun je de komende weken verwachten en wat levert de renovatie je uiteindelijk op?

Ruimtes tijdelijk buiten gebruik
Tot eind van het jaar kan een zaal enkele dagen tot weken niet beschikbaar zijn voor gebruik. Wanneer welke ruimte aan de beurt is vind je in onderstaand schema en wordt ook gecommuniceerd bij de betreffende zaal zelf. Eventuele wijzigingen in de planning worden ook in dit schema en op de posters doorgevoerd. In Mapiq is de renovatie planning ook doorgevoerd, wat inhoudt dat je een ruimte dan niet kunt reserveren. Gedurende de verbouwing van de Glazen Zaal van 11 november t/m 4 december zijn er geen vaste computers in de Library beschikbaar.

RuimteWanneer buiten gebruik
Glazen Zaal en Vide11 november t/m 4 december en 6 december t/m 9 december
Oranje Zaal12 november t/m 17 november en 2 december t/m 11 december
Rode Zaal12 november t/m 17 november en 2 december t/m 6 december
Blauwe Zaal16 december t/m 27 december
Australie, Europa, Zuid Amerika9 december t/m 13 december
Huiskamer9 december t/m 13 december
Repro16 december
Zuidvleugel11 november t/m 29 november

 

Geluidsoverlast
Op verschillende momenten gedurende de renovatie zal er sprake zijn van geluidsoverlast. Ook is er extra bedrijvigheid van en naar de betreffende te renoveren ruimte. Uiteraard proberen we de overlast tot een minimum te beperken, maar houd hier dus rekening mee. Als kleine verlichting liggen er gratis oordoppen voor je klaar bij de balie.

Nieuw jasje
De Library gaat 2020 gerenoveerd in. Veel ruimtes en zalen krijgen nieuwe vloeren, projectruimtes worden voorzien van roompanels die gekoppeld zijn aan Mapiq, en er worden op vaste werkplekken in de Glazen Zaal en Vide sensoren geplaatst om ook daarvan de beschikbaarheid in kaart te brengen.  Daarnaast zal in de zalen per werkplek een stroompunt in het tafelblad aangebracht worden inclusief twee sterke data punten waar je tevens je laptop op aan kunt sluiten. In de Glazen Zaal komt er bij iedere werkplek een monitor en docking-station. Bij 28 werkplekken in de Glazen Zaal komt er op de kopse kant een all-in one pc. Ten slotte zijn er ook werkzaamheden in de Zuidvleugel: ramen worden vastgezet, luxaflex wordt vervangen, de muren worden geverfd en op de tweede etage wordt nieuwe vloerbedekking gelegd.

Vervolg: nieuw meubilair in 2020
We hebben straks mooie nieuwe vloeren maar sommige meubels verdienen ook een nieuwe look, zoals de rode treinbanken in de hal. Deze worden in het nieuwe jaar vernieuwd. Hierover informeren we je graag verder in het nieuwe jaar.