Nieuwjaarsbrunch

Tijdens de nieuwjaarsbrunch op 7 januari opende decaan Henri Werij het 16e lustrum van Aerospace Engineering met de aankondiging van het lustrumthema 'Gamechangers'. Met dit thema kijkt de faculteit naar de toekomst. Aerospace engineers zijn altijd al gamechangers geweest en willen dat ook de komende jaren blijven, bijvoorbeeld op het gebied van duurzame luchtvaart.

Aan het eind van zijn toespraak verraste Henri Werij Calvin Rans, die in 2019 door ISO werd uitgeroepen tot beste docent in het hoger onderwijs van Nederland. Met deze prestatie heeft hij een plaats verdiend op de 'Wall of Fame' van de faculteit Lucht- en Ruimtevaarttechniek, kondigde Henry Werij aan. Calvin Rans is een game-changer next-level, want zoals hij zelf zegt: “Teaching is an impact multiplication process.” Zijn persoonlijke missie is om de jonge generatie aerospace engineers te inspireren en hen te helpen hun eigen intrinsieke motivatie te ontdekken.

Met een toast op het nieuwe jaar werd het buffet geopend en kon het personeel genieten van allerlei heerlijkheden uit verschillende hoeken van de wereld. Ondertussen werd er een schijfje met inscriptie aan de Wall of Fame bevestigd.