Laatste wijziging: 07-07-2020

Community: zorg voor elkaar

Een oproep aan allen: velen van ons werken op dit moment vooral vanuit huis. Soms met andere werktijden omdat ze overdag ook de zorg hebben voor kinderen. Andere collega’s, denk aan collega’s uit het buitenland, zijn juist alleen. Namens het MT van de faculteit daarom een oproep aan iedereen die onderdeel is van onze facultaire community: zoek regelmatig contact met elkaar en zorg voor elkaar. Tips voor ‘virtuele koffiemomentjes’ met je team, kunnen naar news-ae@tudelft.nl.

Hoe krijgen ze het voor elkaar

Door de Corona-crisis moesten velen van ons van de ene op de andere dag overstappen op online werken, terwijl sommigen tegelijkertijd hun kinderen thuisonderwijs geven en zich zorgen maken over hoe je in deze tijd veilig en gezond blijft. We vroegen een aantal van onze collega's hoe ze dit voor elkaar krijgen.

Andere maatregelen: