27 juni 2017

KNWU, KOGA en TU Delft gaan optimale baanfiets ontwikkelen voor Olympische Spelen in Tokyo

De Koninklijke Nederlandsche Wielrenunie (KNWU), fietsenleverancier KOGA en de TU Delft werken samen aan een compleet nieuwe fiets voor het baanwielrennen.

21 juni 2017

L&R student Arthur Knol BestGraduate 2017

20 juni 2017

Symposium Design/Synthesis Exercise voorjaar 2017 (6 juli)

19 juni 2017

Onderzoekspiloot Alexander in 't Veld vertelt over turbulentie bij Groeten van MAX

12 juni 2017

Bart Reijnen Alumnus van het jaar 2017

De TU Delft heeft Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniekalumnus Bart Reijnen uitgeroepen tot Alumnus van het Jaar 2017. De prijs is bedoeld om TU Delft alumni die hun sporen hebben verdiend in de wereld van innovatie en onderzoek in het zonnetje te zetten en studenten te inspireren bij hun studie- en carrièrekeuzes.

12 juni 2017

The future of air transport is (hybrid) electric: green and silent

07 juni 2017

TU Delft and DLR start initiative AGILE Academy

07 juni 2017

Spin-off Kitepower showcases 100 kW system (23 June)

31 mei 2017

Henri Werij start als nieuwe decaan

30 mei 2017

Vidi grant for AE researcher Alexis Bohlin

Aerospace Engineering researcher Dr. Alexis Bohlin received a Vidi grant from the Netherlands Organisation for Scientific Research (NWO) for his proposal ‘Multidimensional mapping of spatio-thermochemical states’. The research aims to develop innovative hyperspectral rapid imaging technologies with unprecedented simultaneous resolution in space, spectrum and time. One targeted area is gas turbine combustion, focusing on renewable clean combustion technology, with increased fuel efficiency and reduced emissions.