Studiekeuze & Voorlichting

Ondanks dat er geen fysieke voorlichtingsactiviteiten kunnen plaatsvinden bij de TU Delft willen we je heel graag blijven helpen bij het maken van een bewuste studiekeuze. Hieronder vind je de online mogelijkheden om zoveel mogelijk over deze studie te weten te komen. Schrijf je in voor een meeloopdag, doe mee met de mini-MOOC, chat met huidige studenten aan wie je al je vragen kunt stellen of bekijk een virtuele tour. Hoe meer informatie je gebruikt, hoe beter jij de juiste keuze kunt maken.

Mini-MOOC

Ben jij geïnteresseerd in de bachelor Aerospace Engineering aan de TU Delft? Ontdek of het programma bij je past, door deel te nemen aan onze mini-MOOC. In deze mini-MOOC ga je aan de slag met vakken uit het eerste jaar van de bacheloropleiding. Meld je snel aan!

1-op-1 chat

Heb jij een vraag over Aerospace Engineering of wil je weten hoe het studeren in Delft is? Chat dan met onze studenten. Op deze pagina kan je kiezen welke student(en) je wilt spreken.

Virtuele tour

Neem een kijkje in de faculteit met deze 360˚ tour en bezoek o.a. de vliegtuighal en de kantine. Als je verder uitzoomt kan je ook de rest van de campus bekijken. Bekijk hier de tour.