Studiekeuze

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, mogen er tot 1 september 2020 geen bijeenkomsten worden georganiseerd. Dat heeft helaas ook gevolgen voor studiekeuze-activiteiten, omdat er tot die tijd geen fysieke activiteiten kunnen plaatsvinden bij de TU Delft. Maar omdat we je heel graag willen blijven helpen met je studiekeuze bieden we je een aantal online alternatieven aan. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken!

Het is tot in ieder geval 1 september niet mogelijk om de faculteit te bezoeken. We mogen op dit moment geen externe bezoekers ontvangen vanwege het coronavirus. Voor actuele informatie verwijzen we je graag naar onze facultaire corona informatiepagina.

Online proefstuderen

Ben jij geïnteresseerd in de bachelor Aerospace Engineering aan de TU Delft? Ontdek of het programma bij je past, door deel te nemen aan onze online cursus: Introduction to the bachelor's of Aerospace Engineering at TU Delft.

De cursus is gebaseerd op stof die in het eerste jaar van de bachelor behandeld wordt. Je maakt kennis met belangrijke aspecten binnen aerospace engineering van een aantal geselecteerde onderwerpen. 

Het duurt ongeveer drie uur om de cursus af te ronden. Hij is ontworpen om hem in één sessie te voltooien.
Mocht je vragen hebben tijdens het maken van de mini-MOOC, stuur dan een mail naar study-ae@tudelft.nl 

Registreren:
De mini-MOOC is te vinden via het Edge platform van Edx online education.

  1. Maak aan account op het Edge platform van Edx.
  2. Bevestig je account door op de link in de mail van Edge Edx te klikken.
  3. Stuur een mail naar study-ae@tudelft.nl vanaf het email adres dat bij je account hoort met het onderwerp: mini-MOOC
  4. Je zal worden toegevoegd aan de cursus. Deze kun je vinden in je dashboard op de Edge website.

Vragen over de opleiding

Heb je prangende vragen over de studie Aerospace Engineering? Stuur dan een e-mail naar study-ae@tudelft.nl. Team Voorlichting zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je vraag te beantwoorden.

Meer weten over de voorlichtingsactiviteiten?

Neem contact op met Team Voorlichting: