Meeloopdagen

Tijdens een meeloopdag maak je kennis met de opleiding Aerospace Engineering. Je volgt colleges samen met eerstejaarsstudenten, krijgt een rondleiding door het gebouw, maakt kennis met de studievereniging en leert zowel de TU als de stad Delft beter kennen. Gedurende de dag kun je al je vragen stellen aan huidige Aerospace Engineering studenten.

De meeloopdagen voor het academisch jaar 2019-2020 zijn op de volgende data:

Vanwege de nieuwe maatregelen met betrekking tot het COVID-19 virus, vinden er tot nader bericht van de RIVM geen meeloopdagen meer plaats bij de TU Delft. Zodra er nieuwe meeloopdagen gepland zijn zullen die op deze pagina worden weergegeven.

Om deel te nemen aan een meeloopdag bij Aerospace Engineering dien je je aan te melden via onderstaande button. De inschrijving voor de meeloopdagen kan vanaf een maand van tevoren. Check de website dus regelmatig, want de meeloopdagen hebben een beperkte capaciteit en zijn erg gewild!

Aanmelden

Meld je hier aan voor een meeloopdag!

Klik

Testimonial

Ik heb een passie voor techniek en ben erg geïnteresseerd in vliegtuigen en dingen die snel gaan, zodoende ben ik bij Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek terecht gekomen. Ik ben Roy, 4e jaars student.