Inschrijving voor de pilot mobiliteit is niet meer mogelijk. De acties “probeerweken” en “e-bike kopen” lopen nog door tot 12 december.

TRAVEL TO CAMPUS THE OTHER WAY

Laatste kans om mee te doen en te profiteren van VIP behandeling!

Wil je toch nog eens een e-bike gratis testen, het openbaar vervoer proberen of werken van huis? Schrijf je dan voor 20 oktober in voor het laatste blok van deze pilot. Je krijgt in dit blok een echte VIP behandeling met de volgende extra’s:

OV-chipkaart voor 1e klas met gratis P&R
In blok 4 reis je met je ov-chipkaart eerste klas! En je kunt als deelnemer ook gratis parkeren bij een P&R (Park & Ride) locatie, naast de first en last mile-oplossingen zoals ov-fiets en e-step.
Comfortabel naar het treinstation en een ontspannen manier van reizen

Handschoenen voor e-bikers
Omdat reizen met de fiets in blok 4 iets uitdagender is qua weersomstandigheden, bieden we alle testers van de e-bike in deze periode een paar mooie handschoenen aan. Reis je toch warm naar de campus. Profiteer dus nu en doe mee.

Bring a colleague
Kom jij al op de fiets of met openbaar vervoer naar de campus of heb je al meegedaan aan de pilot? Inspireer dan nu je collega om mee te doen met de pilot en maak kans op mooie prijzen, met als hoofdprijs: voor jullie allebei een e-bike uit de pilot!
Kijk snel bij de actie “Bring a colleague”. 

Kijk hier voor reacties van deelnemers. 

Testimonials

RESULTATEN VAN BLOK 1 EN 2