Kom langs

Je kunt het hele jaar door langskomen om informatie te verkrijgen, ervaringen op te doen en om een beeld van de faculteit te krijgen. Heb je vragen over de bacheloropleiding of over de voorlichtingsactiviteiten? Neem dan contact op met Team Voorlichting.

Open dagen

In mei zijn de open dagen oriënterend. Voor scholieren uit 4 en 5 vwo die nog niet weten wat ze willen gaan studeren en benieuwd zijn of een opleiding van de TU Delft bij hen past. Je kunt hier verschillende opleidingspresentaties bijwonen en met studenten en studieadviseurs praten.

De open dagen verdiepend zijn in oktober en worden georganiseerd voor scholieren uit 5 en 6 vwo die al wat verder zijn in het maken van hun studiekeuze. Tijdens deze dagen kun je bij (maximaal) drie opleidingen langsgaan om onder meer workshops, rondleidingen en minicolleges te volgen. Zo ervaar je wat de opleiding écht inhoudt.

Meeloopdag

Tijdens een meeloopdag maak je kennis met de opleiding. Je volgt colleges met een eerstejaarsstudent, krijgt een rondleiding door het gebouw, maakt kennis met de studievereniging en komt in aanraking met de TU en de stad Delft. Het is wel aan te bevelen om je goed voor te bereiden. Dan kun je alles wat je wilt weten aan de student vragen.

Geef bij inschrijving aan welke dag jouw voorkeur heeft en of je zin hebt om met het avondprogramma mee te gaan.


Ga verder naar ContactVragen?

Neem contact op met Team Voorlichting:


Open dagen

n.t.b. oktober 2017