Kom langs

Je kunt het hele jaar door langskomen om informatie te verkrijgen, ervaringen op te doen en om een beeld van de faculteit te krijgen. Heb je vragen over de bacheloropleiding of over de voorlichtingsactiviteiten? Neem dan contact op met Team Voorlichting.

Open dagen

De opleidingsdagen zijn op 20 en 23 oktober 2017 en worden georganiseerd voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo die al wat verder zijn in het maken van hun studiekeuze. Tijdens deze dagen kun je bij (maximaal) drie opleidingen langsgaan om onder meer workshops, rondleidingen en minicolleges te volgen. Zo ervaar je wat de opleiding écht inhoudt. 

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Let op: door de vele aanmeldingen voor de open dagen, is het systeem momenteel overbelast. Wij raden u aan het op een ander tijdstip te proberen. Excuses voor het ongemak.

Heb jij interesse in een bepaalde opleiding en wil je weten wat deze opleiding inhoudt? Of twijfel je tussen twee opleidingen? Kom dan naar de open dagen op 20 en 23 oktober 2017. Deze open dagen zijn bedoeld voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo. Het is aan te raden voor je komt de website van de opleidingen te bekijken, zodat je goed voorbereid het programma bij de opleidingen kunt volgen.

Per ronde krijg je een presentatie, workshop of minicollege en praat je met studenten van die opleiding op de informatiemarkt. Je kunt per dag bij maximaal drie opleidingen langs gaan. 


Programma

De dag is opgedeeld in drie rondes*; een paar opleidingen bieden nog een vierde ronde aan. Van 10.00 tot 12.00 uur volg je het programma bij de 1e opleiding. Van 12.30 tot 14.30 uur volg je het programma bij de 2e opleiding en van 15.00 tot 17.00 uur bij de 3e opleiding (alleen als je meerdere opleidingen wilt bezoeken). De optionele 4e opleiding is van 17.30 - 19.30 uur. 

09.00                             Bussen staan klaar bij Station Delft Zuid
10.00 - 12.00 Programma bij de opleiding ronde 1
12.00 - 12.30 Lunch** en reistijd naar andere opleiding
12.30 - 14.30 Programma bij de opleiding ronde 2 
14.30 - 15.00 Reistijd naar andere opleiding
15.00 - 17.00 Programma bij de opleiding ronde 3
17.30 - 19.30 Programma bij de opleiding ronde 4***


Bereikbaarheid

De TU Delft is bereikbaar met het openbaar vervoer, pendelbussen en met de auto. Lees meer.


*Het programma van elke opleiding is in alle rondes hetzelfde, zowel op 20 als op 23 oktober 2017, met uitzondering van de opleiding Computer Science and Engineering (3e ronde is in het Engels).
**Je kunt je eigen lunch meenemen of gebruik maken van een van onze cateringpunten op de campus. Omdat niet alle cateringpunten over een pinmogelijkheid beschikken, raden we je aan om cash geld mee te nemen.
***    Het programma in ronde 4 wordt niet bij elke opleiding aangeboden.

Een dag Aerospace Engineering studeren

Tijdens een meeloopdag maak je kennis met de opleiding Aerospace Engineering. Je volgt colleges samen met een eerstejaars student, krijgt een rondleiding door het gebouw, maakt kennis met de studievereniging en komt in aanraking met de TU en Delft. Het is wel aan te bevelen om je goed voor te bereiden en alles wat je wilt weten te vragen aan de student met wie je meeloopt.

Komende meeloopdagen

Ben jij geïnteresseerd in een meeloopdag Aerospace Engineering aan de TU Delft? De komende meeloopdagen zijn:

Aanmelden

Je kunt je aanmelden voor een meeloopdag via http://mijnlinkmet.tudelft.nl.


Ga verder naar Contact