Kom langs

Je kunt het hele jaar door langskomen om informatie te verkrijgen, ervaringen op te doen en om een beeld van de faculteit te krijgen. Heb je vragen over de bacheloropleiding of over de voorlichtingsactiviteiten? Neem dan contact op met Team Voorlichting.

Open dagen

De opleidingsdagen zijn op 19 en 22 oktober 2018 en worden georganiseerd voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo die al wat verder zijn in het maken van hun studiekeuze. Tijdens deze dagen kun je bij (maximaal) drie opleidingen langsgaan om onder meer workshops, rondleidingen en minicolleges te volgen. Zo ervaar je wat de opleiding écht inhoudt. 

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Tijdens een meeloopdag maak je kennis met de opleiding Aerospace Engineering. Je volgt colleges samen met eerstejaarsstudenten, krijgt een rondleiding door het gebouw, maakt kennis met de studievereniging en leert zowel de TU als de stad Delft beter kennen. Gedurende de dag kun je al je vragen stellen aan huidige Aerospace Engineering studenten.

Om deel te nemen aan een meeloopdag bij Aerospace Engineering dien je je aan te melden via onderstaande button.

Voor het academisch jaar 2018-2019 zullen de meeloopdata eind augustus op deze website gepubliceerd worden. Check de website dus regelmatig, want de meeloopdagen hebben een beperkte capaciteit en zijn erg gewild!


Ga verder naar ContactLees meer over onze Open Dagen en meld je aan!

Bachelor Open Dagen

Meer informatie over onze faculteit

Vind het hier