Kom langs

Je kunt het hele jaar door langskomen om informatie te verkrijgen, ervaringen op te doen en om een beeld van de faculteit te krijgen. Heb je vragen over de bacheloropleiding of over de voorlichtingsactiviteiten? Neem dan contact op met Team Voorlichting.

Open dagen

Heb jij interesse in een bepaalde opleiding en wil je weten wat deze opleiding inhoudt? Of twijfel je tussen twee opleidingen? Kom dan naar de open dagen op 6 en 7 maart 2020. Deze open dag is bedoeld voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo.

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Lees meer over onze Open Dagen en meld je aan!

Bachelor Open Dagen

Meeloopdag

Tijdens een meeloopdag maak je kennis met de opleiding Aerospace Engineering. Je volgt colleges samen met eerstejaarsstudenten, krijgt een rondleiding door het gebouw, maakt kennis met de studievereniging en leert zowel de TU als de stad Delft beter kennen. Gedurende de dag kun je al je vragen stellen aan huidige Aerospace Engineering studenten.

De meeloopdagen voor het academisch jaar 2019-2020 zijn op de volgende data:

Maandag 2 maart

Dinsdag 21 april

Woensdag 20 mei

Om deel te nemen aan een meeloopdag bij Aerospace Engineering dien je je aan te melden via onderstaande button. De inschrijving voor de meeloopdagen kan vanaf een maand van tevoren. Check de website dus regelmatig, want de meeloopdagen hebben een beperkte capaciteit en zijn erg gewild!

Aanmelden

Meld je hier aan voor een meeloopdag!

Klik

Ga verder naar ContactMeer informatie over onze faculteit

Vind het hier