Kom langs

Je kunt het hele jaar door langskomen om informatie te verkrijgen, ervaringen op te doen en om een beeld van de faculteit te krijgen. Heb je vragen over de bacheloropleiding of over de voorlichtingsactiviteiten? Neem dan contact op met Team Voorlichting.

Open dagen

De opleidingsdagen zijn op 9 en 10 maart of 26 mei 2018 en worden georganiseerd voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo die al wat verder zijn in het maken van hun studiekeuze. Tijdens deze dagen kun je bij (maximaal) drie opleidingen langsgaan om onder meer workshops, rondleidingen en minicolleges te volgen. Zo ervaar je wat de opleiding écht inhoudt. 

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Een dag Aerospace Engineering studeren

Tijdens een meeloopdag maak je kennis met de opleiding Aerospace Engineering. Je volgt colleges samen met een eerstejaars student, krijgt een rondleiding door het gebouw, maakt kennis met de studievereniging en komt in aanraking met de TU en Delft. Het is wel aan te bevelen om je goed voor te bereiden en alles wat je wilt weten te vragen aan de student met wie je meeloopt.

Komende meeloopdagen

Ben jij geïnteresseerd in een meeloopdag Aerospace Engineering aan de TU Delft? De komende meeloopdagen zijn:

  • 20 februari 2018 (VOL)
  • 20 maart 2018 (VOL)
  • 24 april 2018
  • 15 mei 2018

Ga verder naar ContactLees meer over onze Open Dagen en meld je aan!

Bachelor Open Dagen

Meer informatie over onze faculteit

Vind het hier