Meeloopdagen

Neem deel aan onze meeloopdagen en ervaar hoe het is om Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek te studeren aan de TU Delft. Tijdens deze dag woon je een live college bij, neem je deel aan een workshop, volg je een rondleiding door het gebouw en krijg je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen. Je wordt begeleid door een groep studenten die met plezier hun ervaringen met de TU Delft delen.

Het evenement begint om 10.00 uur en eindigt om 16.30 uur.

De komende meeloopdagen worden op de volgende dagen georganiseerd:

Houd er rekening mee dat het grootste deel van de meeloopdagen alleen voor studenten bedoeld is. We hebben wel een aantal aanbevelingen voor activiteiten die ouders/familieleden kunnen doen, zoals een wandeling over de campus of een bezoek aan een museum.

U kunt zich aanmelden voor een meeloopdag via onderstaande button. De inschrijving opent een maand van tevoren. Houd onze website in de gaten, de evenementen lopen snel vol.

Als je een internationale student bent, kan het zijn dat visit.tudelft.nl je middelbare school niet herkent. In dat geval kun je 'Technische Universiteit Delft' als school opgeven.

Aanmelden

Meld je hier aan voor een meeloopdag!

Klik

Testimonial

Ik heb een passie voor techniek en ben erg ge√Įnteresseerd in vliegtuigen en dingen die snel gaan, zodoende ben ik bij Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek terecht gekomen. Ik ben Roy, 4e jaars student.

/* */