Meeloopdagen

Het hele jaar door is er de mogelijkheid om deel te nemen aan onze meeloopdagen en te ervaren hoe het is om Luchtvaart- en Ruimtevaarttechniek te studeren aan de TU Delft. Tijdens deze dag woon je een live college bij, neem je deel aan een workshop, volg je een rondleiding door het gebouw en krijg je de gelegenheid om al jouw vragen te stellen. Je wordt begeleid door een groep studenten die met plezier hun ervaringen met de TU Delft delen.

De komende meeloopdagen worden op de volgende dagen georganiseerd:

Dinsdag 9 mei 2023 | 10:00-16:30

De inschrijvingen openen een maand voordat de meeloopdag plaats zal vinden.

 

Houd er rekening mee dat het grootste deel van de meeloopdagen alleen voor studenten bedoeld is. We hebben wel een aantal aanbevelingen voor activiteiten die ouders/familieleden kunnen doen, zoals een wandeling over de campus of een bezoek aan een museum.

Je kunt je aanmelden voor een meeloopdag via onderstaande button. De inschrijving opent een maand van tevoren. Houd onze website in de gaten, de evenementen lopen snel vol.

Als je een internationale student bent, kan het zijn dat visit.tudelft.nl je middelbare school niet herkent. In dat geval kun je 'Technische Universiteit Delft' als school opgeven.

Aanmelden

Meld je hier aan voor een meeloopdag!

Klik

Veelgestelde vragen

Kijk hier naar de antwoorden op veelgestelde vragen, misschien staat jouw vraag hier al!

Veelgestelde vragen