Studiekeuze & Voorlichting

Bedankt  voor je interesse in ons BSc programma! Wij willen je graag helpen met je keuze. Op deze pagina vindt je alle informatie en links naar onze voorlichtingsevenementen voor het BSc programma. Mocht je nog vragen hebben staan onderaan onze contactgegevens. Misschien staat jouw vraag al tussen de FAQ, dus vergeet deze niet te checken. We hopen dat je op deze pagina alle nodige informatie kan vinden om een weloverwogen studiekeuze te maken. Succes!

Mini-MOOC

Ben jij ge├»nteresseerd in de bachelor Aerospace Engineering aan de TU Delft? Ontdek of het programma bij je past, door deel te nemen aan onze mini-MOOC. In deze mini-MOOC ga je aan de slag met vakken uit het eerste jaar van de bacheloropleiding. Meld je snel aan!

1-op-1 chat

Heb jij een vraag over Aerospace Engineering of wil je weten hoe het studeren in Delft is? Chat dan met onze studenten. Op deze pagina kan je kiezen welke student(en) je wilt spreken.

Campus tour

Er zijn verschillende manieren om de campus te verkennen. Er vinden campustours plaats met begeleiding, maar je kan ook op eigen houtje de campus ontdekken via VisiTUs. Deze interactieve campustour kan je zowel fysiek op de campus als thuis via een computer volgen. Klik hier voor meer informatie over de campustours.