Kom langs

Wil je de opleiding echt goed leren kennen, dan is het belangrijk om langs te komen. We bieden verschillende voorlichtingsactiviteiten, die je kunnen helpen bij het maken van een goede studiekeuze. Door langs te komen kun je de sfeer van de opleiding ervaren en kennismaken met de studenten en docenten.

Open dagen

Heb jij interesse in een bepaalde opleiding en wil je weten wat deze opleiding inhoudt? Of twijfel je tussen twee opleidingen? Kom dan naar de open dag op 16 mei 2020

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Meeloopdagen: een dag als student Applied Earth Sciences

Wil je na een Open Dag nog meer weten over Applied Earth Sciences, bezoek dan de meeloopdagen. Op een meeloopdag ga je met eerste of tweedejaars studenten naar hun colleges of practica. De vakken, die je volgt, zijn een afspiegeling van de studie. Zo krijg je een indruk van geologische en technische vakken. Denk aan: Geologie van Nederland, Statistiek, Structurele Geologie, Analyse (wiskunde). Tijdens een meeloopdag wordt je ontvangen door een student. Hij/zij neemt je mee naar de faculteit. Tussen de middag ga je lunchen met de studenten van de studievereniging en daarna volg je een laatste college. Dit is rond half drie afgelopen. Dan is er altijd nog de mogelijkheid om even een kijkje te nemen in Delft.
Meer informatie en aanmelden

Online Proefstuderen

Deze proefstudeermodule geeft je een goede indruk van de studie Applied Earth Sciences. Je maakt kennis met moderne technologiën waarmee je veranderingen in de ondergrond, op het aardoppervlak en in de atmosfeer kunt bekijken. Daarnaast ervaar je dat je voor deze studie goede kennis nodig hebt op het gebied van wiskunde, scheikunde en natuurkunde.

Meedoen? Kijk op welke data je kunt proefstuderen bij deze studie!
Meer informatie en aanmelden


Ga verder naar ContactVoorlichtingskalender

Meeloopdagen
Doorlopend

Open dagen
16 mei 2020
16 en 19 oktober 2020

 

 


Vragen?

Vragen voor een student

Vragen voor de studieadviseur