Cindy Dubbeld


Cindy Dubbeld
BSc-student Applied Earth Sciences

Waarom heb je voor Applied Earth Sciences gekozen?
Ik heb voor deze studie gekozen omdat ik een toegepaste technische studie wilde doen. Op de middelbare school vond ik geologie heel erg leuk, dus dit samen maakte dat ik Applied Earth Sciences wilde doen. TU Delft is ook erg dichtbij waar ik woon, dus dat was extra praktisch.

Wat wil je later worden?
Dat weet ik nog niet precies, maar ik weet wel dat mijn interesse uit gaat naar milieu problematiek. Ik ben nog niet erg bezig met wat ik precies later wil gaan doen, maar ben meer bezig met de opleiding nu. Ik zou wel graag voor een paar jaar in het buitenland willen werken.

Uitdagingen?
De grootste uitdaging is het niveau van de vakken. Voor mij is het erg belangrijk dat ik goed bij blijf met de opdrachten, dat ik naar college ga en dat ik me goed voorbereid voor de tentamens. Maar dit maakt het juist leuk, want je leert er veel  van om zo uitgedaagd te worden. Dus het harde werk is het voor mij absoluut waard.

Passies?
Sport is echt mijn passie. Ik heb altijd veel verschillende sporten gedaan en ik vind het leuk om nieuwe sporten te doen. Ook vind ik het heel leuk om te reizen. Meestal ga ik in de zomervakantie op road trip en bezoek ik veel nieuwe steden en plekken.