Studiekeuze

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, mogen er tot 1 september 2020 geen bijeenkomsten worden georganiseerd. Dat heeft helaas ook gevolgen voor studievoorlichting, omdat er tot die tijd geen fysieke voorlichtingsactiviteiten kunnen plaatsvinden bij de TU Delft. Omdat we je heel graag willen blijven helpen bij het maken van een bewuste studiekeuze, bieden we je een aantal online alternatieven aan. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken!

Online proefstuderen

Heb je je al wat meer georiënteerd, maar wil je nog meer te weten komen over wat je nou echt leert bij de opleiding Applied Earth Sciences? Online Proefstuderen is dan iets voor jou!

Deze proefstudeermodule geeft je een goede indruk van de studie. Je maakt kennis met moderne technologieën waarmee je veranderingen in de ondergrond, op het aardoppervlak en in de atmosfeer kunt bekijken. Daarnaast ervaar je dat je voor deze studie goede kennis nodig hebt op het gebied van wiskunde, scheikunde en natuurkunde.

Online Proefstuderen is geheel vrijblijvend. Het is geen toelatingstest en is alleen bedoeld voor jou, om een idee te krijgen of de studierichting goed bij je past. Bekijk snel wanneer de eerst volgende module start en meld je aan!

1-op-1 chat met een student

Zou je graag een aantal vragen willen stellen aan een Applied Earth Sciences student? Chat dan met een van de studenten over de opleiding, wonen in Delft en alles wat je maar wilt weten. Wil je liever mailen of heb je een andere vraag over de studievoorlichting? Stuur dan een e-mail naar voorlichting-aes@tudelft.nl en we nemen snel contact met je op!