Kom langs

Wil je je verder verdiepen in de bacheloropleiding Bouwkunde en beslissen of deze opleiding echt iets voor je is? Bezoek dan een van onze open dagen.

Open dagen

De opleidingsdagen zijn op 19 en 22 oktober 2018 en worden georganiseerd voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo die al wat verder zijn in het maken van hun studiekeuze. Tijdens deze dagen kun je bij (maximaal) drie opleidingen langsgaan om onder meer workshops, rondleidingen en minicolleges te volgen. Zo ervaar je wat de opleiding écht inhoudt. 

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Meeloopdag

Tijdens een meeloopdag op de Faculteit Bouwkunde word je een dag meegenomen door Bouwkundestudenten die je kennis laten maken met de studie en de faculteit. Samen met andere scholieren krijg je een rondleiding door het gebouw, volg je een college of een lezing en doe je een workshop. Ook maak je kennis met de studievereniging van Bouwkunde, Stylos.

Na januari is het niet meer mogelijk om een meeloopdag te volgen. Nieuwe meeloopdagen zullen starten in het najaar. Wil je eerder meer info? Bezoek dan de Open Dagen. Ook kun je online proefstuderen.

Ben jij geïnteresseerd in een meeloopdag op de Faculteit Bouwkunde? En voldoe je aan de volgende voorwaarden?

  • Je zit in 6 VWO
  • Je hebt het juiste profiel (N&T / Wiskunde B & natuurkunde)
  • Je heb een open dag van de Faculteit Bouwkunde bezocht? 

Meld je dan aan via mijnlinkmet.tudelft.nl

Je mag je maar voor 1 meeloopdag inschrijven, anders is je inschrijving ongeldig.


Ga verder naar Contact