Kom langs

Om een goede studiekeuze te maken en zeker te weten dat de bacheloropleiding Bouwkunde iets voor je is, kun je aan verschillende voorlichtingsactiviteiten meedoen. Zo kun je een campustour doen, open dagen bezoeken of een dagje meelopen met een student.

Campustours

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken. Tijdens een campus tour kom je meer te weten over het leven op de TU Delft, onze campus en de plekken waar jij misschien straks studeert. Hoe is het om tentamen te doen?  Wat doet een studievereniging? Wat is een ECTS? Je hoort het allemaal tijdens de campus tour.

Open dagen

Heb jij interesse in een bepaalde opleiding en wil je weten wat deze opleiding inhoudt? Of twijfel je tussen twee opleidingen? Kom dan naar de open dagen op 6 en 7 maart 2020. Deze open dag is bedoeld voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo.

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Meeloopdag

Tijdens een meeloopdag bij Bouwkunde word je een dag meegenomen door Bouwkundestudenten die je kennis laten maken met de studie en de faculteit. Samen met andere scholieren krijg je een rondleiding door het gebouw, volg je een college of een lezing en doe je een workshop.

Je kan je aanmelden voor een meeloopdag als je voldoet aan de volgende voorwaarden:

  • je zit in 5 vwo
  • je hebt het juiste profiel (N&T / Wiskunde B & natuurkunde)
  • je hebt een open dag van de faculteit Bouwkunde bezocht
  • je hebt nog niet eerder een meeloopdag gedaan bij de faculteit Bouwkunde.

De meeloopdagen voor 5 vwo scholieren worden in het voorjaar van 2020 gepland. De meeloopdagen komen gefaseerd online. In het najaar van 2020 worden er opnieuw meeloopdagen aangeboden voor 6 vwo scholieren.

Meld je aan voor een meeloopdag via visit.tudelft.nl


Ga verder naar Contact