BSc Computer Science and Engineering

The registration period for the 2021-2022 academic year is closed.

Zelfrijdende auto’s, real-time navigatie op je mobiel, persoonlijke aanbiedingen op basis van je surfgedrag en zorgrobots . Tijdens de opleiding Computer Science and Engineering leer je hoe je software ontwikkelt en data verwerkt voor de intelligente systemen van nu en de toekomst. Denk hierbij aan medische systemen, beveiliging en virtual reality. Ingenieurs in Computer Science and Engineering ontwerpen en ontwikkelen hier software voor en leren bijbehorende data slim en efficiënt te verwerken. Je leert wiskundig analyseren en modelleren, logisch redeneren, het programmeren van algoritmen en wat de basisconcepten zijn waaraan programmeertalen moeten voldoen. Ten minste één keer per jaar werk je met enkele medestudenten aan een project, bijvoorbeeld om een applicatie te ontwikkelen waarmee je studiebuddy’s kunt vinden.

Diploma: BSc Computer Science and Engineering

Voertaal: Engels

Start: september

Faculteit: Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI)

Studielast: 180 EC, 36 maanden

Vorm: :voltijd - op campus

Numerus fixus: :Ja


Dit onderdeel wordt voor u geblokkeerd omdat het cookies bevat. Wilt u deze content (en anderen) alsnog bekijken? Door hier op te klikken geeft u alsnog toestemming voor het plaatsen van cookies.

Andere scholieren bekeken ook:

Electrical Engineering

Elektrische energie en informatie -van zonnecel tot smartphone. Lees meer

Informatica op de universiteit

Het verschil tussen Technische Informatica en Informatica is veel kleiner dan je denkt. Bij Technische Informatica leer je niet alleen de stof te begrijpen, maar ook de theorie toe te passen in hun technische context.

HBO Informatica

HBO Informatica

Op het hbo leer je de nieuwste technieken toepassen en op de universiteit leer je de nieuwste technieken te begrijpen om vervolgens de nieuwste technieken te ontwikkelen. Lees meer