Aansluitende masteropleidingen

Na je bacheloropleiding Computer Science ande Engineering kun je direct doorstromen naar een van de masteropleidingen Computer Science, Computer and Embedded Systems Engineering, of de lerarenopleiding. Hiermee kun je je specialiseren in softwaretechnologie, data science of een combinatie van hardware en softwaretoepassingen. Als je een geschikte schakelminor volgt, heb je ook toegang tot andere masteropleidingen. Een master aan de TU Delft duurt twee jaar.

Master Computer Science, Track Data Science & Technology

Je specialiseert je in een richting waar gebruikers, data en media centraal staan. Onderwerpen die aan bod komen zijn het verwerken, analyseren en visualiseren van grote hoeveelheden data, zoals video's, sensordata en gebruikersinteractie met intelligente systemen.

Master Computer Science, Track Software Technology

In deze track specialiseer je je in het ontwerpen en het maken van software. Onderwerpen die aan bod komen zijn architectuur, veiligheid, betrouwbaarheid en onderhoudbaarheid. Je werkt veel in teamverband en leert om de juiste tools en ontwikkeltechnieken te gebruiken.

Master Compuster Science, Track Artificial Intelligence Technology

Andere masters

Met een bachelordiploma van de TU Delft kun je verschillende kanten op. Naast het starten van een master binnen je faculteit, kun je er ook voor kiezen om een master bij een andere faculteit of zelfs bij een andere universiteit te volgen.Ga verder naar Carrièremogelijkheden