Studiekeuze

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, mogen er tot 1 september 2020 geen bijeenkomsten worden georganiseerd. Dat heeft helaas ook gevolgen voor studievoorlichting, omdat er tot die tijd geen fysieke voorlichtingsactiviteiten kunnen plaatsvinden bij de TU Delft. Omdat we je heel graag willen blijven helpen bij het maken van een bewuste studiekeuze, bieden we je een aantal online alternatieven aan. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken!

Online proefstuderen

Denk jij er serieus over om Computer Science & Engineering te gaan studeren? Volg dan de mini-colleges van docent Felienne Hermans over moderne database techniekensoftware testen en verschillende programmeertalen en proef hoe het is om Computer Sciencestudent te zijn. Je krijgt online begeleiding van een student aan wie je vragen kunt stellen.

Het programma van online proefstuderen duurt normaal gesproken 3 weken en je besteedt ongeveer 2 uur per week aan colleges en opdrachten. Het is nu mogelijk om op 11 mei 2020 te starten met een snellere versie van online proefstuderen. Je volgt exact hetzelfde programma, maar je doorloopt deze in 1 week i.p.v. in 3 weken. Een normale 3-weekse module start weer op 1 juni. Meld je snel aan!

Nog vragen?

Tot slot kun je natuurlijk ook je vragen blijven stellen per e-mail en Instagram.