Aansluitende masteropleidingen

Met je BSc op zak sta je voor de keuze of je voor de mastertitel gaat. Bedenk dat een bachelortitel van een hogeschool bedoeld is om aan de slag te gaan in het bedrijfsleven, maar het bij een universiteit een stap is op weg naar een academische graad. Dus we raden je aan om door te gaan.

Masters programma Civil Engineering

De masteropleiding Civil Engineering duurt twee jaar. Binnen je master heb je de mogelijkheid om je verder te specialiseren binnen een van de aandachtsgebieden Bouw, Water of Transport. De vakken die je volgt, heb je nodig bij je afstudeeronderzoek en zijn dus specifiek voor het aandachtsgebied van Civiele Techniek dat jij hebt gekozen. Ook volg je een aantal vrije keuzevakken, binnen of buiten de opleiding, of zelfs buiten de TU Delft. Daarnaast kun je stage lopen, eventueel in het buitenland. Aan het eind van de opleiding ben je ‘Master of Science’ (MSc).

Naast het masterprogramma van Civiele Techniek kun je kiezen uit onderstaande programma’s bij de faculteit. Daarnaast is het natuurlijk ook atlijd mogelijk om een master bij een andere faculteit of universiteit te volgen. In sommige gevallen volg je dan eerst een schakelprogramma.

/* */