Kom langs

Wil je de opleiding echt goed leren kennen, dan is het belangrijk om langs te komen. We bieden verschillende voorlichtingsactiviteiten, die je kunnen helpen bij het maken van een goede studiekeuze. Het zijn activiteiten met een oriënterend of verdiepend karakter. Door langs te komen kun je de sfeer van de opleiding ervaren en kennismaken met de studenten en docenten.

Open dagen

De opleidingsdagen zijn op 19 en 22 oktober 2018 en worden georganiseerd voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo die al wat verder zijn in het maken van hun studiekeuze. Tijdens deze dagen kun je bij (maximaal) drie opleidingen langsgaan om onder meer workshops, rondleidingen en minicolleges te volgen. Zo ervaar je wat de opleiding écht inhoudt. 

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Meeloopdag

Tijdens een meeloopdag maak je kennis met de opleiding Civiele Techniek. Je volgt colleges samen met een eerstejaars student, krijgt een rondleiding door het gebouw, maakt kennis met de studievereniging en komt in aanraking met de TU en Delft. Het is wel aan te bevelen om je goed voor te bereiden en alles wat je wilt weten te vragen aan de student met wie je meeloopt.
Meer informatie en aanmelden

Studievaardigheden

Het valt niet mee om een studiekeuze te maken. Door deel te nemen aan voorlichtingsactiviteiten krijg je een goed beeld van een opleiding, de sfeer, studenten en docenten. Als je een keuze hebt gemaakt voor de opleiding Civiele Techniek kun je een aantal dingen doen om je voor te bereiden op je studie.


Ga verder naar Contact


Meer weten over de voorlichtingsactiviteiten?