Kom langs

Wil je de opleiding echt goed leren kennen, dan is het belangrijk om langs te komen. We bieden verschillende voorlichtingsactiviteiten, die je kunnen helpen bij het maken van een goede studiekeuze. Door langs te komen kun je de sfeer van de opleiding ervaren en kennismaken met de studenten en docenten.

Open dagen

Heb jij interesse in een bepaalde opleiding en wil je weten wat deze opleiding inhoudt? Of twijfel je tussen twee opleidingen? Kom dan naar de open dag op 16 mei 2020

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Meeloopdag

Tijdens een meeloopdag maak je kennis met de opleiding Civiele Techniek. Je volgt colleges samen met een eerstejaars student, krijgt een rondleiding door het gebouw, maakt kennis met de studievereniging en komt in aanraking met de TU en Delft. Het is wel aan te bevelen om je goed voor te bereiden en alles wat je wilt weten te vragen aan de student met wie je meeloopt.
Meer informatie en aanmelden

Online Proefstuderen

Heb je je al wat meer georiënteerd, maar wil je nog meer te weten komen over wat je nou echt leert bij de opleiding Civiele Techniek? Online Proefstuderen is dan iets voor jou. Deze module bestaat uit een programma van drie weken (van ongeveer twee uur per week), waarin je online colleges volgt en opdrachten maakt.

Online Proefstuderen is geheel vrijblijvend. Het is geen toelatingstest en alleen bedoeld voor jou, om een idee te krijgen of de studierichting goed bij je past.

In het Online Proefstudeerprogramma van Civiele Techniek leer je meer over het vakgebied water. Zo leer je over de water cyclus van stad, van drinkwater- tot afvalwaterzuivering. Ook leer je hoe je een gebied kan beschermen tegen overstromingen, door bijvoorbeeld het bouwen van waterkerende constructies. Behalve colleges en opdrachten, vertellen twee Civiele Techniek studenten je meer over de andere vakgebieden, hoe de sfeer op de faculteit is en hoe het is om college te volgen.
Meer informatie en aanmelden

Studievaardigheden

Het valt niet mee om een studiekeuze te maken. Door deel te nemen aan voorlichtingsactiviteiten krijg je een goed beeld van een opleiding, de sfeer, studenten en docenten. Als je een keuze hebt gemaakt voor de opleiding Civiele Techniek kun je een aantal dingen doen om je voor te bereiden op je studie.


Ga verder naar ContactVoorlichtingskalender

Meeloopdagen
Doorlopend

Open dagen
16 mei 2020
16 en 19 oktober 2020


Meer weten over de voorlichtingsactiviteiten?