Studiekeuze

Om jou te helpen bij het maken van jouw studiekeuze bieden we een aantal voorlichtingsactiviteiten aan. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken!

Online open dagen

Ben je je nog aan het oriënteren en wil je weten wat de opleiding Civiele Techniek inhoudt? Bezoek dan onze online open dagen!

In maart, mei en oktober organiseert de TU Delft open dagen voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo. Tijdens de open dagen kun je alles te weten komen over de opleidingen en de universiteit en heb je de mogelijkheid je vragen te stellen aan studenten, docenten en studieadviseurs. Houd onze open dagen pagina in de gaten, voor de eerst volgende open dag!

Online proefstuderen

Heb je je al wat meer georiënteerd, maar wil je nog meer te weten komen over wat je nou echt leert bij de opleiding Civiele Techniek? Online Proefstuderen is dan iets voor jou! In het Online Proefstudeerprogramma leer je meer over het vakgebied water. Zo leer je over de water cyclus van stad, van drinkwater- tot afvalwaterzuivering. Ook leer je hoe je een gebied kan beschermen tegen overstromingen, door bijvoorbeeld het bouwen van waterkerende constructies. Behalve colleges en opdrachten, vertellen twee Civiele Techniek studenten je meer over de andere vakgebieden, hoe de sfeer op de faculteit is en hoe het is om college te volgen. Online Proefstuderen is geheel vrijblijvend. Het is geen toelatingstest en alleen bedoeld voor jou, om een idee te krijgen of de studierichting goed bij je past. Bekijk snel wanneer de eerst volgende module start en meld je aan!


Meeloopdagen

We zijn aan het inventariseren wat de mogelijkheden zijn om meeloopdagen met een aangepast programma te organiseren. Zodra hier meer over bekend is, komt dat op deze website. Wil je graag op de hoogte worden gehouden zodra er een aangepaste vorm van de on-campus meeloopdagen is, laat dan hier je gegevens achter.

1-op-1 chat met een student

Zou je graag een aantal vragen willen stellen aan een Civiele Techniek student? Chat dan met een van de studenten over de opleiding, wonen in Delft en alles wat je maar wilt weten. Wil je liever mailen of heb je een andere vraag over de voorlichting? Stuur dan een e-mail naar voorlichting-citg@tudelft.nl en we nemen snel contact met je op!