Kom langs

Wil je de opleiding ├ęcht goed leren kennen? Kom dan langs. We bieden verschillende voorlichtingsactiviteiten aan die je kunnen helpen bij het maken van een goede studiekeuze. Je kunt deelnemen aan een studiekeuzecheckdag op de faculteit of de online MOOC Pre-University Calculus volgen. Kies je voor een meeloopdag? Dan kun je de sfeer van de opleiding ervaren en kennismaken met de studenten en docenten.

Open dagen en Online Q&A Events

Heb jij interesse in een bepaalde opleiding en wil je weten wat deze opleiding inhoudt? Of twijfel je tussen twee opleidingen? Kom dan naar de Open Dagen.

Ga voor meer informatie naar Open Dagen en Q&A Events.

Pre-university programme
Zit je in 5 of 6 vwo en ben je op zoek naar extra uitdaging? Dan is het Pre-university programme wellicht iets voor jou! Het themablok 'Wiskundig Modelleren' is voor getalenteerde wiskunde-leerlingen een mooie kans om kennis te maken met een niet alledaags onderwerp uit de wiskunde. Docenten Dennis den Ouden-van der Horst en Bart van den Dries hebben een pittig wiskundeblok neergezet dat een echte uitdaging kan bieden aan vwo-leerlingen die wiskunde interessant vinden.

Wiskunde Actief
Zit je in 5 of 6 vwo en heb je interesse in de studie Electrical Engineering? Kom dan in maart en/of april vier middagen naar de TU Delft voor de masterclasses Wiskunde Actief. In vier middagen maak je kennis met een wiskundig onderwerp, zoals 'Glijbanen: De topsnelheid van zwaartekracht' of 'Inleiding in de cryptografie: Openbare geheimtaal'.

Meeloopdag
Zit je in 5 of 6 vwo? Kom dan langs en maak kennis met de opleiding. Je loopt letterlijk een dagje mee met een eerstejaars student. Je volgt een college, doet mee aan een practicum of een project, krijgt de faculteit te zien, eet in de kantine en bezoekt de studievereniging. Meeloopdagen worden aangeboden van oktober t/m mei. Er zijn geen vaste meeloopdagen. Na je inschrijving neemt de student contact met je op om een meeloopdag te plannen.

Verplichte Studiekeuzecheck
Wil je de opleiding Electrical Engineering starten in september. Let dan op dat er een verplichte studiekeuzecheck is.

Zie voor meer informatie de volgende website.

Pre-university Calculus MOOC
Deze gratis online cursus brengt je wiskundekennis weer op niveau, voordat je in september start met een technische opleiding aan de universiteit.

Pre-university Calculus (self-paced)
Overweeg jij om een technische studie te gaan doen na het vwo? Oefen en verbeter je wiskunde-B kennis met de Pre-University Calculus course!

Ga verder naar Contact


Faculteit Elektrotechniek, Wiskunde en Informatica (EWI)

/* */