Selectie IO

Voor de opleiding Industrieel Ontwerpen is een numerus fixus ingesteld. Alle 350 beschikbare plaatsen in de opleiding worden toegewezen via een selectieprocedure.

Hieronder kan je de selectieprocedure in het kort vinden. Half december 2021 is de handleiding van de selectieprocedure beschikbaar, waarin meer informatie over de opdracht staat beschreven.

Tips om je goed op het selectieproces voor te bereiden:

  • Verdiep je goed in de studie Industrieel Ontwerpen en ga na of het echt de goede keuze is voor jou. Lees de informatie op onze website, bezoek een (online) open dag en chat online met een huidige student; bekijk de huidige voorlichtingsmogelijkheden op de website.
  • Lees de toelatingsvoorwaarden goed door zodat je zeker weet dat je de goede vooropleiding hebt en tot de studie zal worden toegelaten.
  • Lees de selectieprocedure goed door zodat je goed weet wat er wanneer van je gevraagd wordt. De uiterste deadline voor de aanmelding voor de studie in Studielink is 15 januari 2022. Let op, je hebt een Digid nodig, aanvraag hiervan kan een paar dagen duren.
  • De uiterste deadline voor het aanleveren van de gevraagde onderdelen in het online-systeem is 1 maart 2022 om 12:00 PM.
  • De handleiding is per half december 2021 beschikbaar. Lees deze goed door en bereid de online opdrachten alvast voor. Na 15 januari 2022 ontvang je, als je je hebt aangemeld, een uitnodigingsmail met nadere instructies over het online inleveren van de gevraagde onderdelen in ons online-systeem.
  • Wacht niet tot de laatste minuut met het inleveren. Als je wacht tot de laatste minuut, heb je geen speling meer als dingen fout gaan. Onderdelen die niet op tijd worden ingeleverd, worden niet meegenomen in de selectieprocedure. Lever je op tijd in, dan kan je fouten nog herstellen.

Meer informatie

Hieronder vind je meer informatie over de selectie:

Heb je alsnog vragen, stel die dan uitsluitend via selectie-io@tudelft.nl.

/* */