Studiekeuze

Om jou te helpen bij het maken van jouw studiekeuze bieden we een aantal voorlichtingsactiviteiten aan. Voel je vrij om van alle mogelijkheden gebruik te maken!

Wil je in gesprek gaan met onze studenten om al je vragen te stellen of een kijkje nemen in de faculteit Industrieel Ontwerpen? Dat kan via de onderstaande studiekeuzeactiviteiten gemakkelijk via je mobiel, tablet of laptop. Daarnaast is het sinds kort ook weer mogelijk om fysiek op bezoek te komen bij de fysieke meeloopdagen en de Campus Open Dagen in november.

De faculteit Industrieel Ontwerpen

De opleiding Industrieel Ontwerpen heeft een hele faculteit voor zichzelf met alle faciliteiten die je nodig hebt tijdens de opleiding, zoals een uitgebreide werkplaats, projectstudio’s, collegezalen, tekenzalen, een kantine en zelfs de studievereniging met een eigen café. Je hebt colleges en werkt het grootste deel van de tijd in projectgroepen van ongeveer 5 personen. Hierdoor leer je met verschillende studenten samenwerken. Neem via de mogelijkheden hieronder zelf een kijkje.

Rondleiding

In deze video neemt Thomas je mee met een rondleiding door onze faculteit Industrieel Ontwerpen. Je zit in het blauwe groepje, dus volg de blauwe Senz-paraplu. Veel plezier!

Virtuele Tour

Wil je zelf bij de faculteit Industrieel Ontwerpen binnen kijken? Dat kan via deze virtuele tour.

1 op 1 contact met een student

Heb je vragen aan onze Industrieel Ontwerpen studenten? Chat dan met ze en stel zo al je vragen.

Chat met Judith

Hoi! Mijn naam is Judith. Ik ben 20 jaar en woon momenteel in Delft. Ik ben een tweedejaars student Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft. Ik geniet van mijn studie, maar in mijn vrije tijd chill ik graag met vrienden, speel ik tennis en kijk ik films en Formule 1. Ik hou ervan om de wereld rond te reizen en nieuwe plekken te ontdekken. Ik weet niet zeker wat ik na deze studie ga doen, maar ik kijk uit naar wat de toekomst voor mij in petto heeft :)

Chat met Nouk

Hoi, ik ben Nouk! Ik ben 19 jaar en tweedejaars student industrieel ontwerpen. In mijn vrije tijd ga ik graag windsurfen en heb afgelopen jaar dan ook bij plankenkoorts gezeten. Dit jaar heb ik me aangesloten bij Virgiel, waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik woon in een groot gemengd huis in Delft, dus heb genoeg te vertellen over zowel industrieel ontwerpen als het studenten leven van Delft! Twijfel dan ook zeker niet om al je vragen te stellen! :)

Chat met Quinten

Tijdens de middelbare school, op het Haganum in Den Haag, heb ik op landelijk niveau gehockeyd bij HDM. Na een half jaar studeren in Delft ben ik hierheen verhuisd en ben ik actief geworden bij de D.S.R. Proteus-Eretes, een studentenroeivereniging. Nu ik mijn plek in het studentenleven heb gevonden, wil ik jullie allemaal graag helpen om op eigen gelegenheid een passende opleiding te vinden!