Kom langs

Voordat je besluit om Industrieel Ontwerpen te gaan studeren, kun je tijdens voorlichtingsactiviteiten meer te weten komen over de opleiding. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan een campus tour, open dagen bezoeken of een dagje meelopen.

Campus tour

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken. Tijdens een campus tour kom je meer te weten over het leven op de TU Delft, onze campus en de plekken waar jij misschien straks studeert.  Hoe is het om tentamen te doen?  Wat doet een studievereniging? Wat is een ECTS? Je hoort het allemaal tijdens de campus tour.

 

Open dagen

De opleidingsdagen zijn op 19 en 22 oktober 2018 en worden georganiseerd voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo die al wat verder zijn in het maken van hun studiekeuze. Tijdens deze dagen kun je bij (maximaal) drie opleidingen langsgaan om onder meer workshops, rondleidingen en minicolleges te volgen. Zo ervaar je wat de opleiding écht inhoudt. 

Ben je je nog aan het oriënteren? Kom dan naar de campustours op vrijdagmiddag om 15.00 uur. Er zijn 3 verschillende tours die elk andere locaties en opleidingen bezoeken.

Meeloopdag

Heb je een voorlichtingsdag bezocht en wil je nog meer weten over een opleiding? Schrijf je dan tussen half september en eind december in voor een meeloopdag. Je loopt dan letterlijk een dag mee met een student. Je volgt een college, doet mee aan een project, krijgt de faculteit te zien, eet in de kantine en bezoekt eventueel ook nog de studentenvereniging. Interesse? Meld je aan voor de meeloopdagen en plan een datum met de desbetreffende student.


Ga verder naar Contact