Kom langs

Voordat je besluit om Industrieel Ontwerpen te gaan studeren, kun je tijdens voorlichtingsactiviteiten meer te weten komen over de opleiding. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan een 3 VWO-workshop, open dagen bezoeken of een dagje meelopen.

Workshops voor onderbouw VWO

De TU Delft organiseert workshops voor leerlingen uit de onderbouw van het vwo op de campus van de universiteit. De leerlingen uit deze klassen krijgen zo de mogelijkheid kennis te maken met techniek en het universitaire leven.

Open dagen

In mei zijn de open dagen oriënterend. Voor scholieren uit 4 en 5 vwo die nog niet weten wat ze willen gaan studeren en benieuwd zijn of een opleiding van de TU Delft bij hen past. Je kunt hier verschillende opleidingspresentaties bijwonen en met studenten en studieadviseurs praten.

De open dagen verdiepend zijn in oktober en worden georganiseerd voor scholieren uit 5 en 6 vwo die al wat verder zijn in het maken van hun studiekeuze. Tijdens deze dagen kun je bij (maximaal) drie opleidingen langsgaan om onder meer workshops, rondleidingen en minicolleges te volgen. Zo ervaar je wat de opleiding écht inhoudt.

Meeloopdag

Heb je een voorlichtingsdag bezocht en wil je nog meer weten over een opleiding? Schrijf je dan tussen half september en eind december in voor een meeloopdag. Je loopt dan letterlijk een dag mee met een student. Je volgt een college, doet mee aan een project, krijgt de faculteit te zien, eet in de kantine en bezoekt eventueel ook nog een studentenvereniging. Interesse? Meld je aan voor de meeloopdagen en plan een datum met de desbetreffende student.

Voorlichtingsactiviteiten

We hebben alle voorlichtingsactiviteiten van de TU Delft voor je op een rij gezet in een overzichtelijk schema


Ga verder naar Contact