Aansluitende masteropleidingen

Met je BSc op zak sta je voor de keuze of je voor de mastertitel gaat. Bedenk dat een bachelortitel van een hogeschool bedoeld is om aan de slag te gaan in het bedrijfsleven, maar het bij een universiteit een stap is op weg naar een academische graad. Dus we raden je aan om door te gaan.

Technical Medicine

Technical Medicine is de driejarige vervolgmaster voor de opleiding Klinische Technologie. Je volgt andere interessante en verdiepende vakken en kunt je verder specialiseren binnen het vakgebied. Daarnaast staat deze master voor een groot deel in het teken van stages in ziekenhuizen om te laten zien dat je ook echt in staat bent op correcte wijze een bijdrage te leveren aan het welzijn van patiënten en om te gaan met collega’s, waaronder medisch specialisten. Na het afronden van de master ben je klinisch technoloog. Je beschikt dan over zowel de technische als klinische kennis en vaardigheden om technisch medische handelingen uit te voeren. Meer informatie over deze master

Andere masters

Met een bachelordiploma van de TU Delft kun je verschillende kanten op. Naast het starten van een master binnen je faculteit, kun je er ook voor kiezen om een master bij een andere faculteit of zelfs bij een andere universiteit te volgen.


Ga verder naar Carrièremogelijkheden